İstifa sayısı 20 mi oldu?

İstifa sayısı 20 mi oldu?

Boluspor kulübünde uzun süredir suskunluğunu koruyan Boluspor Kulüp Başkanı Abdullah Abat’ın yönetimde ki bazı isimleri işaret ederek yaptığı eleştiriler ve perde arkasında yaşananlara ilişkin iddiaları etkisini göstermeye başladı. Resmi olmayan rakamlarla birlikte kulüp yönetiminde olan 20 ismin istifa edeceği öğrenildi.

21.05.2021

Boluspor Kulüp Başkanı Abdullah Abat bu gün gündeme bomba gibi düşen açıklamalar yaptı. Abat’ın eleştirilerinin hedefindeki ilk isim eski Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı oldu. Abat yaptığı eleştirilerin devamında kendi ifadeleriyle “ Yönetime sızarak” kulübe giren bazı yöneticilerin Boluspor’a ihanet ettiği iddiaları kafalarda soru işaretleri yarattı. Sert eleştirilerin devamında bu gün kulüp yönetiminde yeni istifalar beraberinde geldi. Alınan bilgiye göre resmi olmayan rakamlarla kulüp yönetimden 20 ismin istifa edeceği öğrenildi. Başkan Abat öğlen saatlerinde yapılan açıklamada muhabirimizin sorduğu “Yönetimden kaç kişi istifa etti?” sorusuna “4 arkadaşımız istifa etti. Kimlerin istifa ettiği bilgisi de sizlere gelmiştir” şeklinde cevap vermişti. Boluspor yönetiminde yaşanan yaprak dökümünün yeni bir aday olmaması halinde kulüp yönetiminde herhangi bir zarar vermeyeceği Boluspor’u yakından takip eden taraftarlar tarafından yapılan değerlendirmede bu istifa sayısının Abat’ın yönetimini etkilemeyeceği yönünde. Abat’ın önümüzdeki günlerde kulüp başkanlığına yeni bir aday çıkmaması halinde oluşturacağı yönetim listesi ile yoluna devam edeceği düşülüyor.

TVBOLU.COM.TR

Remzi Kırıcı

Remzi Kırıcı
2021-05-21 19:46:34

Başkan kendi beceriksizliğini, başarısızlıklarını dedikodu ile unutturmak istiyor. 30 futbolcuyu Çarıkçı mı aldı? Felibe'yi, Bekir Yılmaz'ı, Muhammer Bakır'ı, Haydarevic'i Çarıkçı mı aldı? Mustafa Durak'ı Çarıkçı mı gönderdi? Teknik Direktör Yılmaz Özen'i Çarıkçı mı gönderdi? Çarıkçı da sizin gibi kendi özel işleri için Boluspor'u kullandı. Aranızdaki tek fark; Çarıkçı futboldan anlayan fakat çevresindekileri dinlemeyen biri, siz ise sporla yakından uzaktan ilginiz yok.Barbaros'a kulübün anahtarını vererek şanlı Boluspor'u dibe soktunuz.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu XEOMU