İyi olacağız.. Sabredin...

İyi olacağız.. Sabredin...

Özer Yıldırım yazdı...

18.10.2021

Gönlümüzün aslanı Boluspor, dün gece Bursaspor'a 3-1 kaybetti. Bir hafta boyunca takım, teknik ekip, ve Reha hoca'nın beklentisi ise mutlak galibiyetti.

Olmadı.

Kazansak, kimsenin şaşırmayacağı bir maç olabilirdi aslında.

Her ne kadar Bursa ismi bizden ağır bassa da maçı alacak oyuncu kitlemiz onlardan biraz daha tecrübeliydi.

Türk futbolunun rengi belli olmayan oyun sistemi, bizi de içine aldı son yıllarda. Avrupa futbolunun bizden farkı, 90 dakikayı bir tiyatro gibi görmeleri.

Çıkıp son gücüne kadar oynar onlar.

Basit oynayarak, itiş kakışa çok girmeyip topu koştururlar.

Beraber yakın oynama, alanı küçültme çalışmalarını sanırım çok daha fazla çalışmamız gerekli. Kötü düşünmeye hiç gerek yok. Fizik ve oyun anlamında daha iyi olabiliriz.

Dün gece 3 - 0 dan sonra verilen 20 dakikalık mücadeleyi 50- 60 dakikalara taşıyabilirsek, sonuçlar gelmeye başlar.

Defans hattı ile çok oynamadan orta sahaya çözüm bulur ise Reha hoca rahatlar. Orta saha sorunumuz var. Forveti 40 metre mesafede ileri geri koşturuyoruz malesef. Kabongo alıp vuran birinden ziyade' altıpas içinde çok etkili biri.

Buna yönelik idman çalışması yaparsak sonuç alırız.

Kimseden eksiğimiz gediğimiz yok.

Korkmayın.

Sadece konsantrasyon ve çabukluk çalışmamız gerekli. Kimse kimseye bahane bulmasın! Otursun çalışsın. Sahada olanlar sahada, yönetim masada, hoca kenarda Tafaftar da tribüne yakışır bu arada.

Eve değil. Bir an önce tribüne dönelim. Güce güç katalım. Yazıya olumsuz yorumlar elbet gelecek, amaaa, BOLUSPOR iyi olacak. Göreceksiniz....

Remzi Kırıcı

Remzi Kırıcı
2021-10-19 00:30:38

Sayın Özer bey; takımların hazırlık dönemi bitmiş sekiz maç yapılmış, milli maç arası verilmiş siz hala "20 dakikalık mücadeleyi 50- 60 dakikalara taşıyabilirsek, sonuçlar gelmeye başlar." diyorsunuz.

Nihat Ercan

Nihat Ercan
2021-10-18 13:10:05

Sonuna kadar katılıyorum Özer bey, maç sonuçlarımızı ufak nüanslar belirlemeye başladı, iyiye işarettir bu. Eskisi gibi ezilmiyoruz, başa baş, kora kor mücadele ediyoruz sahada. Ben de inanıyorum illa ki başarı gelecek yeter ki mücadele azminden vazgeçmeyelim, bitiricilik konusunda biraz daha dikkatli olalım...

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu H6ZYQ