Kaleye 6NCI ADAY

Kaleye 6NCI ADAY

Transferin son günlerinde Kalede sıkıntı yaşayan Boluspor, aradığı kaleciyi Büyükşehir Belediyespor Erzurumspor’da buldu.

28.08.2019

Transferin son günlerinde Kalede sıkıntı yaşayan Boluspor, aradığı kaleciyi Büyükşehir Belediyespor Erzurumspor’da buldu.

 

Kırmızı beyazlılar, 31 yaşındaki tecrübeli file bekçisi Hakan Canbazoğlu ile prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi. Antalyaspor’dan transfer edilen Ozan Evrim Özenç’in fıtık olmasından sonra kaleci transferine yönelen kırmızı beyazlılar aradığı ismi Erzurum’da buldu.

 

Galatasaray altyapısında yetişen Büyükşehir Belediyespor Erzurumspor ile süper ligde boy gösteren tecrübeli eldiven Erzurum ekibinin 2 sezon önce play-off finalinde kurtardığı penaltılarla Erzurum ekini şampiyonluğa taşımıştı.

Y.EFE

Y.EFE
2019-08-28 17:24:22

Böyle bir plansızlık dünya üzerinde sanırım yoktur. Amatör takımda bile yaşanmayacak bir durum. Geçen sezon G.Değirmenci nin arkasında onun yerini alabilecek yetenekte bir kalecinin olması gerekirdi. G.Değirmenci tekrar anlaştığı halde gönderildi yerini alabilecek bir kaleci önceki sezonda da bulundurulmadı veya alınmadı. Yeni sezonda 3 tane kaleci aldın ve dördüncü aranıyor. Bir takımın her zaman kaleyi koruyabilecek 2 kalecisi olması zorunludur. 3. kaleci genç takım kalecisi ve ciddi gelecek vaadeden kaleci olmalıdır. Bakın Bursaspora Bakın Altınordu ya Kalecilerini 2 şer 2 şer satıp para kazanıyorlar ama alt yapıdan tekrar çıkartıyorlar.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu AJPR5