KALIYORMU GİDİYORMU?

KALIYORMU GİDİYORMU?

Kırmızı beyazlı ekibin golcü oyuncusu Kobongo Kosongo yeni sezonda kalıyor mu? Ligin son bölümlerinde yaşadığı sakatlık sonrası uzun süre forma giyemeyen ve son 4 haftada kadroda yer bulan ve formasını tekrar alan golcü oyuncu yeni sezonda kırmız beyazlı formayı giyecek

21.05.2022

Kırmızı beyazlı ekibin golcü oyuncusu Kobongo Kosongo yeni sezonda kalıyor mu? Ligin son bölümlerinde yaşadığı sakatlık sonrası uzun süre forma giyemeyen ve son 4 haftada kadroda yer bulan ve formasını tekrar alan golcü oyuncu yeni sezonda kırmız beyazlı formayı giyecek.

Özel Haber: Fahri Gündüz 

Sözleşmesindeki, madde otomatikman bir yıl daha Boluspor’da kalmasını sağlıyor. Opsiyonu Boluspor’da olan ve 20 maç sınırını geçen bu sezon kupa dahil 29 karşılaşmada forma giyen Kongolu oyuncunun kalıp kalmayacağı merak edilirken resmi evrakları TFFye gönderilerek opsiyonunun uzatıldığı gelen haberler arasında.

Kongre sonrası yeni Başkanın ve yönetimin Kabongo Kasongo ile bir görüşme yapması beklenirken golcü oyuncuyu kadroda tutmak için çaba sarf edilecek.

Kongolu oyuncu lig ve kupada 29 karşılaşmada forma giyerken 11 gol ve iki asistle sezonu tamamladı.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu ELXOG