KULÜBÜMÜZE SAHİP ÇIKIN"

 KULÜBÜMÜZE SAHİP ÇIKIN

Bolu Belediyespor Kadın Hentbol takımı Bolu spor tarihinde bir ilki gerçekleştirerek Süper Lig kapısına dayanırken, kulüp başkanı Sinan Barut teknik heyetini ve sporcularını kutladı.

17.03.2022

Bolu Belediyespor Kadın Hentbol takımı Bolu spor tarihinde bir ilki gerçekleştirerek Süper Lig kapısına dayanırken, kulüp başkanı Sinan Barut teknik heyetini ve sporcularını kutladı. Başkan Barut ayrıca " Bu kulüp Bolu’nun , hepimizin. Kulübümüze sahip çıkın!" diyerek yüzlerce sporcusu olan her branşta başarıdan başarıya koşan Bolu Belediyespor'a destek olunması için yetkililere ve ilgililere sitemkar bir mesaj yolladı.

Geçtiğimiz yıl voleybol 1. liginde yaşadığı şampiyonluk ile henüz Bolu'nun yeni yeni farkına vardığı Dünyanın en zorlu ligi Misli.com Sultanlar ligini Bolu'ya getiren Bolu Belediyespor Kadın Hentbol takımını da süper lige çıkarmak için ilk aşamayı geçti.  

THF Kadınlar 1. liginde ilk hedef olarak Play-Of'a kalan Bolunun Kızlarını kulüp başkanı Sinan Barut sosyal medya hesabından tabrik etti. Oldukça sitemkar bir açıklama yapan Başkan Barut yüzlerce sporcusu olan her branşta başarıdan başarıya koşan Bolu Belediyespor'a destek olunması için yetkililere ve ilgililere net konuştu.   

Başkan Sinan Barut yaptığı açıklamada "Bolu tarihinde ilk defa Bizim kızlarımız hentbol takımımız Süper Lig için Play-Off oynamaya daha ligin bitimine üç maç kala hak kazanmıştır. Başta Sercan ve Erhan Hocalarımızı , herşeye rağmen vazgeçmeyen Hentbol takımımızın oyuncularını kutluyorum. Bu kulüp Bolu’nun , hepimizin. Kulübümüze sahip çıkın ki biz de sizler için gençlerimiz için iyi işler yapmaya devam edelim" dedi. 

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu NDTBU