KUPA BEYPİLİÇ’TE

KUPA BEYPİLİÇ’TE

Antalya’da her yıl düzenlenen, “Uluslar arası Masterler Futbol Turnuvası’nda” bu yıl 40 takımın katılımı ile gerçekleşen organizasyonda final oynayarak Bolu’muzu en iyi şekilde temsil eden “Bolu Masterler Futbolu Kulübü Derneği” ikincilik kupasıyla teşekkür ziyaretlerine devam ediyor.

14.06.2021

Uluslararası üst düzey takımların yanı sıra Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe, Kocaelispor, Konyaspor ve diğer takımlarında katıldığı futbol turnuvasında Bolu’muzu temsil eden “Bolu Masterler Futbol Kulubü Derneği” turnuvayı ikinci olarak tamamladı.

                “Bolu Masterler Futbol Kulübü Derneği” başkanı Tolga Türkar, başkan yardımcısı Rıdvan Çakmaz, genelsekreter Erhan Yalçın aldıkları kupa ile “Beypiliç A.Ş.” yönetim kurulu üyesi Özgen Koca’yı ziyarette bulundular.

                Ziyarette konuşan dernek başkanı Tolga Türkar, “öncelikle “Beypiliç A.Ş.” ye bize vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Sizin desteklerinizle bu üst düzey organizasyon da güzel bir başarı elde ettik ve çok mutlu olduk. Bolu’muzun adını duyurmak için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz inşallah. “Beypiliç A.Ş.” ye sonsuz teşekkür ederiz” dedi.

                “Beypiliç A.Ş.” yönetim kurulu üyesi Özgen Koca’da “Bolu’muza böyle bir başarıyı getirdiğiniz için tüm üyelerinize ve yönetim kurulunuza ayrı ayrı teşekkür ederiz. Bir daha ki sene yapılacak olan organizasyon da şampiyonluk kupası ile döneceğimize inanıyoruz. “Beypiliç A.Ş.” olarak sporun ve sporcunun her zaman yanında olmaya çalışıyoruz. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.    

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu KDFJD