Kupaya Trabzonda Veda

Kupaya Trabzonda Veda

Boluspor Türkiye kupasında deplasmanda karşılaştığı Süper Lig lideri Trabzon'a yenilerek kupaya veda etti.

28.12.2021

Boluspor Türkiye kupasında deplasmanda karşılaştığı Süper Lig lideri Trabzonspor'a yenilerek kupaya veda etti.

 

Trabzonspor 1-0 Boluspor

 

STAT: Medical Park Stadı
 

TRABZONSPOR: Erce, İsmail, Serkan, Hüseyin, Ahmetcan, Berat, Siopis, Yunus, Murat Cem, Yusuf, Koita
YEDEKLER: Arda, M. Taha, Dorukhan, Denswil, Peres, Bakasetas, Salih, Cornelius
TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

 

BOLUSPOR: Selmani, Tugay, Bregu, Arda Şengül, Zahit, Kasongo, Emin, Ali, Abdurrahman, Bertu, Berk
TEKNİK DİREKTÖR: Reha Erginer

 

Trabzonspor ile Boluspor 30 yıl aradan sonra Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaştı. Kırmızı-beyazlı ekip ile en son 1991-92 sezonunda 19 Nisan 1992'de Trabzon'da oynanan ve 0-0 beraberlikle sonuçlanan maçın ardından iki takım ilk kez Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaştı.

 

Ligde ve kupada 38 kez karşı karşıya gelen iki takım yarınki maçla birlikte 39. kez birbirlerine rakip olacak. Bordo-mavililerin, rakibi karşısında 18 galibiyeti bulunurken, konuk ekip ise 8 galibiyete sahip. 12 maçta ise taraflar birbirlerine üstünlük kuramadı. Bordo-mavililer attığı 46 gole karşılık ise kalesinde 19 gol gördü.

 

Abdullah Avcı’nın yoğun fikstürde sürekli oynattığı isimleri dinlendirip, bugün yedek ağırlıklı bir kadroyu sahaya sürdü. 

 

İlk yarı golsüz tamamlanırken, Boluspor'un ilk yarıda bir topu direkten döndü. Trabzonspor'un golü ikinci yarıda 48. dakikada Koita'dan geldi.

 

Maçın kalan dakikalarında Boluspor'un atakları sonuç vermeyince, sahadan mağlup ayrılan Boluspor son 32 turunda elenerek ilk 16'ya kalamadı.

 

MAÇTAN DAKİKALAR:

6. dakikada Trabzonspor ceza sahasında oluşan karambolde topu önüne alan Bregu'nin vuruşunda direğe çarpan meşin yuvarlak auta çıktı.

42. dakikada Koita ceza sahası dışında aldığı topla birlikte rakiplerinden sıyrılarak kale sahası ön çizgi sağ çaprazına indi vuruşunda ise meşin yuvarlak savunma oyuncusundan döndü.

43. dakikada Yusuf Sarı'nın pasında ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Yunus Mallı'nın vuruşunda top kaleci Selmanı'den döndü. Dönen topu savunma oyuncuları uzaklaştırdı.

İlk 45 dakika 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

46. dakikada Konuk ekip, 2. yarıya iyi başladı. Zahit'in ortasında arka direkte topla buluşan Bregu'nun sol çaprazdan attığı şutta Erce son anda topu çelmeyi başardı.

GOL | 48. dakikada Trabzonspor golü buldu. Serkan Asan'ın çizgiden çevirdiği topa hareketlenen Bakasetas, tek pasla Koita'yı buluşturdu. Golcü futbolcunun ceza sahası içerisinden yaptığı şert vuruşta Selmani'yi geçen top ağlarla buluştu.

Maça 3 dakika uzatma verildi.

Maç 1-0 Trabzonspor'un üstüğünlüğüyle tamamlandı. Boluspor kupaya veda etti.

bolulu

bolulu
2021-12-30 16:01:42

rehanın yerine kurt bi td olsaydı boluspor tsye yenilmezdi bu gün gibi aşina adamın mağlubiyet içine işlemiş utanmıyor sıkılmıyor 10 haftadır bi mağlup bi berabere şaka gibi düş artık bolusporun yakasından reha İSTİFA reha İSTİFA

Taraftar

Taraftar
2021-12-29 00:34:51

Tebrikler trabzonsporun karşısında oyun sistemi bu kadar olur centilmen arasında oynanan maç bu kadar güzel olur ikinci yarı takıma eksik bölgelere nokta transfer olursa takım takım olacaktır o zaman her şey çok güzel olur

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu IKVZT