Ligde kendi kaderini yine kendisi belirleyecek

Ligde kendi kaderini yine kendisi belirleyecek

Toros Kaplanı, ligde kendi kaderini yine kendisi belirleyecek

29.03.2021

Turuncu-beyazlılar, sırasıyla Bolu, Ankara, Akhisar ve Altay ile kozlarını paylaşacak.. Alınacak puan ya da puanlar, Adanaspor’un ligdeki konumunu belirleyecek..

Turuncu-beyazlılar, ‘sırat köprüsü’ne çıkıyor.. Milli maç arasının ardından 15 günde birbirinden zorlu 4 karşılaşmaya çıkacak olan Toros Kaplanı, söz konusu mücadelelerden sonucuna göre kendi kaderini yine kendisi belirleyecek..

İKİ MAÇ EVİNDE
Adanaspor,  ilk olarak 4 Nisan’da deplasmanda Boluspor ile kozlarını paylaşacak.. Sonrasında kendi evinde yine kendisi gibi ‘düşme hattı’ndan uzaklaşmak isteyen rakiplerini ardı ardına ağırlayacak.. 11 Nisan’da Ankara; 14 Nisan’da da Akhisarspor ile 5 Ocak Yeni Adana Stadyumu’nda kritik bir mücadeleye çıkacak olan Toros Kaplanı, 19 Nisan’da İzmir’in yolunu tutacak ve Altay’a konuk olacak..

‘3 PUAN’LIK FARK
Ligde 27 hafta geride kalırken, Adanaspor bu zorlu maratonda 7 galibiyet, 7 beraberlik ve 13 de yenilgi aldı.. Topladığı 28 puanla 18 takımdan oluşan sıralamada kendisine 14. basamakta yer bulan turuncu-beyazlılar ile ‘düşme barajı’nı simgeleyen, 16. sıradaki Akhisar ile arasında sadece 3 puanlık fark var.. Toros Kaplanı, oynadığı 27 müsabakada rakip fileleri 35 kez havalandırırken, meşin yuvarlağı da  40 defa kendi ağlarından çıkarttı.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu SOAFP