LİGİN DEMİRBAŞI OLDUK?

LİGİN DEMİRBAŞI OLDUK?

Metin Akgül yazdı

22.08.2023
Sevgili yönetim;
Boluspor halkı ve Boluspor taraftarı sadece televizyon başında yanınızda, bilmiyorum farkında mısınız? O da şöyle oluyor onu da anlatayım; İlk yarı kötü futbolu görünce izlemekten vazgeçip kanal değiştiriyorlar. 
1992 yılında Teknik Direktör Şenol Güneş'in görev aldığı zamanlar da küme düşen ve o yıllardan sonra da bir daha Süper Lig yüzü göremeyen takımımız, bu ligin demirbaşı oldu.
TFF 1. Lig tarihinin en uzun süreli lig'te kalan takımı ünvanını taşıyoruz. 
1965'ten beri ise tarihi başarılar ile dolu şanlı BOLUSPORumuzun, tribünlerinin boş olması, Bolu'ya ve maçları izleyenlere acı veriyor.
Şehir de ne futbol sevgisi nede bir heves kaldı. Eskiden tutku ve heyecan vardı. Boluspor için şehir ayağa kalkardı. Kimileri işinden, kimileri ise okulundan geri kalırdı. 
Çünkü Boluspor için değerdi ve Boluspor değerliydi.
Bolu'da yaşayan çocukların üzerinde Boluspor forması yerine İstanbul takımlarının formasının olması gerçekten çok üzücü. Bu sorunun cevabını eski ve yeni yönetimler açıklamalı.
Bilet ve kombine fiyatları konusunda 65 yaş üstü hariç, henüz adım atılmadı. Biletve kombine fiyatları bu günün ekonomisine göre ağır kaçıyor.
Yapılan teknik ekip ve futbolcu transfer seçimlerinde, ne kadar başarılı olduklarını önümüzdeki günlerde daha iyi göreceğiz.
Savaş Başkan sahipsiz dedikleri Boluspor'a kucak açtı. "Sahip çıkanım olmadı" dedi.O konular da hiç kimse hakkını yiyemez ve ödeyemez.
Başkan'dan sadece bir isteğim yada önerim olacak. Sana sahip çıkmayanlara inat, sen de taraftarına sahip çık. Ve Boluspor'u birlikte ayağa kaldırın. 
Eskişehirspor final maçından sonra böyle bir başarı bir daha yakalayamadık. Artık vakti ve zamanı geldi diye düşünüyorum.
Saygılarımla..
 

Levent

Levent
2023-08-23 13:57:58

Eskişehirspor finalde bizi yendi süperlige çıktı. Kontrolsüz borçlanma yüzünden ekonomik krize girdi sonuç amatöre kadar düştü. Bu ekonomik şartlarda kulüplerin ayakta kalması çok zor. Özellikle dövizle yapılan transferler kulüplerin belini büküyor. Kulüp giderleri zaten ciddi yük getiriyor. Kurumsallaşıp kalıcı gelirler sağlayamazsınız ister 1.lig ister süper lig fark etmez, ayakta kalamazsınız sonunuz Eskişehirspor gibi olur. Bu nedenle ben kurumsallaşmayı süper lige çıkmaktan daha önemli görüyorum. Ayrıca şu an süperligdeki statlara bakın bizim stada bakın. Ben Bolusporun süper ligdeki yıllarını ve maçlarını takip eden bir kişi olarak şu anki şartlar çok değişti.Gerçekçi olalım bu koşullarda bizi süperligde barındırmazlar.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu RASGU