Maçın Zor Geçeceğini Biliyorduk

Maçın Zor Geçeceğini Biliyorduk

Boluspor yardımcı antrenörü Göztepe Maçı sonrası açıklamada bulundu.

08.10.2023

Mağlubiyet sonrasında takımın milli arada toparlanacağını dile getiren Boluspor Yardımcı Antrenörü Fatih Uygun, “Maçın zor geçtiğini biliyorduk. Rakibimiz iki seneden bu yana bir oyun modeli üzerinde oynuyordu çünkü. Savunma organizasyonundan iyi olan bir takımdı. Buna rağmen biz onların savunma dengesini bozup bir şekilde onları özellikle topu yere indirerek hatalarından faydalanmak istedik. Ama ilk yarı bunu yapamadık. İkinci yarı tam maça ortak olduk dediğimiz anda kaçırdığımız penaltı, ondan sonra oyundan maalesef psikolojik olarak düştük ve toparlayamadık. Üzgünüz. Bu milli arada umarım bir an önce toparlanır”
“Her şey bir plan çerçevesi içerisinde”
Kaçırılan penaltı hakkında konuşan Uygun, “Sürekli zaten çalışılıyor ama özellikle bir penaltı çalışması, ‘penaltı şu atacak, bu atacak’ penaltıları atacak oyuncularımız da belli. Serbest vuruşu atacak oyuncularımız belli. Her şey bir plan çerçevesi içerisinde. Bugün kaçırdılar. Yarın atarlar. Onlar bizim oyuncularımız. Evet maalesef pahalıya mal oluyor. Ama bir şekilde önümüzdeki penaltı da olsa pozisyon da olsa bunları gole çevireceğimizi düşünüyorum” 

Köroğlu

Köroğlu
2023-10-09 11:38:08

Boluspor takımı kendini oyunu oynamayıp bilinçsiz oynadığı zaman ortaya çıkan kötü oyun hem takımı seyredenleride insanları Kahrediyor bu takımdan bir cacık olmaz deyip yorumlar başlıyor yazmaları kısa zamanda bu ateşin içinden çıkıp kurtulmak yoksa altaki takımlar puan alıp gelmekteler sayın başkan takımı gördük takım adına bir ilerleme yok yalçın hocaya verdiğiniz para çok yazık oluyor hocayı gönderin alt yapıdan hoca çalışsınlar belkide daha iyi olacak takım bu durum kurtulup daha iyi olacaktır

Y.EFE

Y.EFE
2023-10-09 11:13:36

Sezon başından beri normal gol atamadığımız gibi 2 penaltı kazanmışız onlarıda atamamışız. Hiç mi teknik taktik olmaz. Hiç mi penaltı duran top çalışılmaz hiç mi şut atılmaz. Antremanlarda ne yapılır acaba. Kadro kalitesinden bahseden Teknik heyet sizin kaliteniz nedir siz ne yaparsınız. 80 li 90 lı yılların futbolu oynansa en azından bir degaj yaparak aut kullanılarak rakip kaleye gidilirdi. Şimdi sürekli defans kale ortasaha paslaşmaları. Ortasahayı geçemiyoruz. Adamlar basit bir şekilde uzun topla denediler golü buldular. Bu savumada da çalışmadığımızı antreman yapmadığımızı gösteriyor.

Taraftar

Taraftar
2023-10-08 21:57:54

her maç zor kolay maç varmı senin takım maç kazanmak için topunu oynamadı ve oynamıyor ilk öncesi takımın kalecisinin kulağını çekeçeksin yaptığı hareketler takımı zamanında atağa koymayıp defans da ki futbolcularla paslaşması 7/8 hafta oldu aynı hareketleri yapıyor takımı doğru dürüst takımı ayağa kaldıracak hamlesi yok acaba hoca ve yönetim görüpte görmezliktenmi geliyor bu takıma yazık oluyor

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 1UK5V