MUHTEŞEM GALİBİYET

MUHTEŞEM GALİBİYET

Kadın voleybolunda Dünya'nın en zorlu ligi olarak gösterilen Misli.com Sultanlar liginde ekibimiz Bolu Belediyespor ligin güçlü takımlarından Kuzeyboru'yu 2-0 geriye düştüğü maçın netice setinde rakibinin iki kez maç servisini kırarak mücadeleyi 3-2 kazanmasını bildi.

21.03.2022

Misli.com Sultanlar Ligi 24. hafta maçında Bolunun Sultanları ligde 34 puanla 7. sırada bulunan Kuzeyboru'yu konuk etti. Maça istediği başlayamayan ekibimiz ilk iki seti 25-15 ve 25-12 kaybetti. Mücadelenin 3. seti ile birlikte Bolunun Sultanları adeta geri dönüşe imza attı. İlk iki sete oranla daha iyi bir oyun ortaya koyan ekibimiz 3. seti 25-22 kazanarak mücadeleye de geri dönmüş oldu ve maçta durumu 2-1'e taşıdı. Maçta 4. set adeta nefesleri kesti. Başa baş giden bu sette ekibimiz 28-26 ile maçı 2-2'ye taşırken maça ortak olmayı başardı. 

İKİ KEZ MAÇ SERVİSİNİ KIRARAK GALİBİYETE UZANDILAR

Karaçayır 3 bin kişilk Spor Salonuda taraftarınnda desteği ile netice setine çıkan Bolunun Sultanları 2-0'dan 2-2'ye getirdiği maçı galibiyetle taçlandırmayı başardı. Ligin en güçlü ekiplerinden Kuzeyboru ile başabaş bir karar seti oynayan Bolu Belediyespor bu settte rakibinin iki kez maç servisini kırmayı başardı. Bu seti de 17-15 kazanan Bolunun Sultanları ligde kalma adına önemli bir galibiyeti hanesine yazdırmayı başardı.

KARAÇAYIR SPOR SALONU BAYRAM YERİNE DÖNDÜ

Maçın bitiş düdüğü ile birlikte bayram yerine dönen Karaçayır Spor Salonunda mücadeleyi izleyen sporseverler Bolunun Sultanlarını ayakta alkışladı. 

LİGDEN DÜŞEN YEŞİLYURT'U YENERSE LİGDEYİZ

Bu sonuçla Bolunun Sultanları büyük oranda ligde kalmayı garantilerken, 19 puana ulaştı ve sıralamadaki yerini korumayı başardı. Temsilcimiz 25. hafta maçnda deplasmanda ligden düşmesi garantilenen Yeşilyurt ile karşılaşacak. Bolunun Sultanları bu maçı kazanırsa diğer maçların sonucunu beklemeden ligin bitimine bir hafta kala hedefine ualşmış olacak.  

bolulu

bolulu
2022-03-21 13:43:34

HELAL BOLU BELEDİYE

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu CIGTY