OH BE 3 PUAN VARMIŞ!

OH BE 3 PUAN VARMIŞ!

Boluspor 6ncı hafta sonunda ligde üç puanla tanıştı.

22.09.2023

Boluspor 6ncı hafta sonunda ligde üç puanla tanıştı.

 

BOLUSPOR 2-1 TUZLASPOR

 

Stat: Bolu Atatürk Stadyumu

Hakemler: Feridun Daldaş, Yusuf Susuz, Onur Gülter

Boluspor: Çağlar Şahin Akbaba, Oğuz Kaan Güçtekin (Dk 90 Abdoulayye Diarrassouba), Adel Bettaieb (Dk 77 Şeref Özcan), Safa Kınalı (Dk 90 Berk Yıldız), Idrissa Camara (Dk 90 Furkan Demir), Naby Oulare, Onur Ulaş, Guy Michel Landel, Hakan Bilgiç, Joel Kayamba (Dk 85 Posmac), Batuhan İşçiler

Teknik Direktör: Yalçın Koşukavak

Tuzlaspor: Ferhat Kaplan,Bakhtiyar Hasanalizada, Selim Ay, Mehmet Taş, Nzuzi Mata (Dk 82 Sadık Baş), Muhammed Akarslan (Dk 46 Sekou Tidiany Bangoura), Ahmet Yazar (Dk 46 Segun James Adeniyi), Hikmet Çiftçi (Dk 82 Ahmethan Köse), Samet Asatekin, Mel Wiliam Togui (Dk 46 Abdoulaye Yahaya), Çağrı Giritlioğlu

Teknik Direktör: Eren Şafak

Sarı Kart: Muhammed Akarslan, Mehmet Taş (Tuzlaspor), Şeref Özcan (Boluspor)

Gol: Landel Dk 23, 75 (Boluspor), Nzuzi Mata Dk 60 (Tuzlaspor)

Trendyol 1.Ligin 6.haftasında Boluspor sahasında Tuzlaspor’u konuk etti.

Kırmızı beyazlılar Guy Michel Landel’in golleriyle sahadan 2-1 galip ayrılarak bu sezon ki ilk üç puanını aldı. Trendyol 1.Ligin 6.haftasında Boluspor sahasında Tuzlaspor’u konuk etti.

Kırmızı beyazlılar karşılaşmaya Çağlar Şahin Akbaba, Oğuz Kaan Güçtekin, Adel Bettaieb, Safa Kınalı, Idrissa Camara, Naby Oulare, Onur Ulaş, Guy Michel Landel, Hakan Bilgiç, Joel Kayamba, Batuhan İşçiler on biri ile çıktı. Konuk ekip Tuzlaspor ise Ferhat Kaplan,Bakhtiyar Hasanalizada, Selim Ay, Mehmet Taş, Nzuzi Mata, Muhammed Akarslan, Ahmet Yazar, Hikmet Çiftçi, Samet Asatekin, Mel Wiliam Togui, Çağrı Giritlioğlu on biri ile sahadaki yerini aldı. İlk düdük itibariyle baskılı bir oyun sergileyerek rakip kalede pozisyonlar yakalayan Boluspor 3’üncü dakikada Camara ile gole çok yaklaştı. Aynı dakika içinde iki defa rakip kalede etkili olan kırmızı beyazlılarda ilk olarak Camara’nın şutunda kaleci Ferhat Kaplan topu uzaklaştırdı. Ardından seken topu alan Hakan Bilgiç’in ortasında Camara uygun pozisyonda kafayı vuramadı. Kırmızı beyazlılar aradığı golü ise karşılaşmanın 23’üncü dakikasında buldu. Organize gelişen Boluspor atağında Guy Michel Landel ceza sahası ön çizgisi üzerinden yaptığı düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve Boluspor 1-0 öne geçti. Golden sonra da rakip kalede etkili olan kırmızı beyazlılar başka gol bulamadı ve rakibine de gol izni vermeyince devreyi 1-0 üstün kapattı. İkinci yarıya oyuncu değişiklikleri ile başlayan ve Boluspor kalesinde etkili olmaya başlayan Tuzlaspor 60’ıncı dakikada skora denge getirdi. Tuzlaspor beraberliği yakaladı. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Samet Asatekin’in ortasında Mayingila Nzuzi Mata’nın vuruşunda top ağlarla buluştu. Golden yalnızca iki dakika sonra bir kez daha gole yaklaşan Tuzlaspor oldu. Bolusporlu oyuncuların hatasında topu alan Abdoulaye Yahaya kaleci Çağlar’ın önde olduğunu görünce doğrudan kaleye gönderdi fakat top az farkla dışarı çıktı. Oyun olarak bir kez daha dengeyi sağlayan kırmızı beyazlılar Tuzlaspor kalesinde pozisyonlar bulmaya başladı. Karşılaşmanın 75’inci dakikasında ise Boluspor’un en skorer oyuncusu Guy Michel Landel bir kez daha sahne aldı. Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda kaleci Ferhat boşa çıktı. Arka direkte topla buluşan Landel düzgün bir vuruşla ağları buldu ve takımını bir kez daha öne geçirdi. Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmadı ve Boluspor sahadan 2-1 galip ayrılarak bu sezon ilk galibiyetini alarak puanını 6’ya çıkardı. Konuk Tuzlaspor ise 3 puanda kaldı. Boluspor ligin 7.haftasında deplasmanda Erzurumspor FK ile karşılaşacak. Tuzlaspor ise sahasında Şanlıurfaspor’u konuk edecek.

Maçtan Dakikalar;

Dk 3; Boluspor aynı dakika içinde iki defa rakip kalede etkili oldu. İlk olarak Camara’nın şutunda kaleci Ferhat Kaplan topu uzaklaştırdı. Ardından seken topu alan Hakan Bilgiç’in ortasında Camara uygun pozisyonda kafayı vuramadı.

Dk 22; Tuzlaspor kalecisinin hatasında topu kazanan Landel’in pasında Camara’nın şutunu savunma engelledi.

GOLLLLL Dk 23; Boluspor aradığı golü buldu. Guy Michel Landel ceza sahası ön çizgisi üzerinden yaptığı düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve Boluspor 1-0 öne geçti.

Dk 32; Boluspor bir kez daha gole çok yaklaştı. Adel kendi yarı sahasından aldığı topla çok hızlı bir şekilde rakip yarı sahaya topu taşıdı. Ceza sahasına girmeden Safa Kınalı’ya bıraktı. Safa Kınalı sert şutta topu az farkla dışarı gönderdi.

İLK YARI SONUCU BOLUSPOR 1 – 0 TUZLASPOR

Dk 51; Tuzlaspor atağında sağ kanatta bomboş kalan Samet Asatekin’in şutla karışık ortasında top direkten döndü.

GOL Dk 60; Tuzlaspor beraberliği yakaladı. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Samet Asatekin’in ortasında Mayingila Nzuzi Mata’nın vuruşunda top ağlarla buluştu ve Tuzlaspor skoru dengeledi.

Dk 62; Bolusporlu oyuncuların hatasında topu alan Abdoulaye Yahaya kaleci Çağlar’ın önde olduğunu görünce doğrudan kaleye gönderdi fakat top az farkla dışarı çıktı.

Dk 74; Organize gelişen Boluspor atağında Landel’in ortaya çevirdiği topta arka direkte Adel Bettaieb’in şutunu kaleci Ferhat çıkartı.

GOLLLLL Dk 75; Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda kaleci Ferhat boşa çıktı. Arka direkte topla buluşan Landel düzgün bir vuruşla ağları buldu ve takımını bir kez daha öne geçirdi.

MAÇ SONUCU BOLUSPOR 2 – 1 TUZLASPOR 

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 9WOPP