“Öncelikle iki puan kaybettiğimiz için üzgünüz

“Öncelikle iki puan kaybettiğimiz için üzgünüz

Teknik Direktörümüz Sait Karafırtınalar’ın maç sonu açıklamada bulundu:

02.10.2022

Teknik Direktörümüz Sait Karafırtınalar’ın maç sonu açıklamada bulundu: 

“Öncelikle iki puan kaybettiğimiz için üzgünüz. Rakibe çok pozisyon vermedik hatta hiç pozisyon vermedik. Baştan sona üstün oynadığımız bu maçı kazanmamız gerekiyordu. Bunun içinde hep hücuma dayalı değişiklikler yaptık. Neticesinde pozisyonlar da bulduk ama değerlendiremedik. Özellikle duran topları daha iyi kullanabilirdik. 33 tane orta yapmışız, hiçbirini sonlandıramamışız. Bizim için çokta iyi bir durum değil ama şöyle de bir şey var; üç haftadır maç oynamıyoruz. Onun biraz aslında faydasını göreceğimize eksiğini gördük. Tempomuz biraz düşmüş. Neticesinde %60 topla oynama bizdeydi. Maçın başından sonuna kadar üstündük. Bunları söylüyoruz ama neticesinde skoru alamadık. Kaybedebilirdik de çünkü rakibimizde ön tarafta çok tehlikeli oyuncular var. Geniş alanları iyi kullanabilen oyuncular var. Onun için geride çok fazla açık vermemek adına oyunu geride kabullendik. İşin neticesi günün sonunda bir puan var. Oyunumuzun üzerine koymamız ve gol sayımızı arttırmamız gerekiyor.”

Sporsever

Sporsever
2022-10-04 00:32:59

Bu nasıl takım böyle Sait hocam. Daha kanatların bir tane orta bile yapamıyor. Millî maç arası olmuş ama bazı futbolcular ayakta durmaktan aciz. Bu takım neden evinde maç kazanmakta bu kadar zorlanıyor. Stada gelip destek olan taraftar daha ne yapsın. İlk 11in yedeği yok. Gerçi bazı futbolcular hak etmesede mecburiyetten oynuyor. Landel hangi bölgeye yetişsin ya. Gençler baksında utansınlar. Böyle devam edersen hocam destekleyecek taraftarda bulamayacaksınız. Keşke bazı bölgelere 2 3 kişi alacağınıza o paraları verip adam gibi 1 kişi alsaydınız.

Taraftar

Taraftar
2022-10-03 05:51:20

Sait hocam takım bay ve milli takım arası geçiyor futbolcu arkadaşlara bu aralar iyi gelmiyor kendi evimizde maç kazanmasını unuttuk bu duruma el konulup yakın zamanda bir çaresine bakılmasına lazım aksi takdirde lütfü hocaya sığınacağız galiba takım kendi evinde ne oyun ne futbol var kısa zamanda takım kendisine gelmiş olması lazım

Remzi Kırıcı

Remzi Kırıcı
2022-10-02 20:13:37

Boluspor bu uzun süre arada yatıp dinlenmiş. İlk onbir yanlış. Gökhan Alsan sayesinde sahada bir eksik oynadık. Tempo yok. Yenilseydik, en çok sevinecek kişi TRT spikeri olacaktı. Bu yaşlı spikerlerin emekliliği daha gelmedi mi? Hocam olmadı, maç sizin söylediğiniz gibi değil. Yan toplar,duran toplar, korner atışları bu uzun arada hiç çalışılmamış, Hazırlık maçını U-19 ile değil de başka takımlarla niçin 2 (iki) hazırlık maçı yapılmadı? Demekki takım dinlendirilmiş.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 7GBYC