Oynanan oyun ve mücadele benim adıma yeterli

Oynanan oyun ve mücadele benim adıma yeterli

Çaykur-Rizespor maçı sonrası Boluspor Teknik Direktörü açıklamada bulundu.

20.11.2022

Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar şansız şekilde 1-0 mağlup olduğumuz maçla ilgili sonuç haricinde istedikleri her şeyi sahada yaptıklarını ifade etti.

Sonuç odaklı maçı değerlendirmeyeceğini dile getiren Karafırtınalar, şöyle devam etti:

"Oynanan oyun ve mücadele benim adıma yeterli. Sadece sonucu alamadık. İlk 30 dakika oyun bizim kontrolümüzdeydi. İlk yarının son 15 dakikasında rakibin biraz daha üstünlüğü vardı. İkinci devre oyun yine bizim kontrolümüze geçti. Zorunlu değişikliklere gittik. Değişiklik yaptığımız ilk pozisyonda penaltıdan geri düştük." dedi. 
Karafırtınalar, girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini belirterek, "Girdiğimiz beş, altı pozisyon dışında penaltı olabileceği değerlendirilen pozisyonları var. Çok fazla bu skora takılmamalıyız. Oyun olarak başarılıydık, sadece sonucu alamadık. Oyuncularımı verdikleri mücadele için tebrik ederim. Biz hedefimize emin adımlarla devam edeceğiz." diye konuştu.

Taraftar

Taraftar
2022-11-21 12:16:28

Senin adına yeterli olabilir oyun olarak güzeldi ama takımda iki tane tuttuğun futbolcu aarkadaşlar takıma faydası hâle devam ediyor sait hoca niye hâle takımda tutup alt yapıdan yararlanmıyorsun anlamış değilim bal yapmayan arı gibi bunlar birazda alt yapıya el atsan belkide bunlardan bin kat daha iyi olacaktır.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 36NHR