PARKE DE TAVLA !!!

PARKE DE TAVLA !!!

Özer Yıldırım yazdı...

25.10.2021

Bolu'da siyaseti apar topar bir araya getiren nedir son dönemde? Bu sorunun cevabının Voleybol olması, herkesi memnun etmekte.

Bolu Belediyesi Voleybol takımı, gururumuz ve sevincimizdir. Sultanlar ligine, işlerinde ehil bir ekiple ve oyuncu kadrosu ile çıkan Bolu Bel. Voleybol takımımızla ne denli gurur duysak azdır.

AKIL OYUNLARI Pekiii..

Asıl gelmek istediğim konuya gelelim.

Boluspor neden üvey evlat konumuna geldi son dönemde? Ömrünü bu takımın başarısı için harcayan nice şahsiyetler geçti bu alemden.

Şimdi çıkıp gelseler, hem Bolu siyasilerini hem de kulüp yönetimlerini iştimaya alırlar ilk iş. Yaşanan bu karmaşa, kuyu kazma, güvensizliklerin hesabını sorarlardı herkesten.

Belediye başkanı sayın Özcan'ın, Boluspor'a olan ilgisi azaldı.

İlgi derken,

Voleybol müsabakalarına gitmesini elbet kast etmiyorum. Şu bir gerçek; Boluspor kulübü Belediye'nin para desteği olmadan ya- şa- ya- maz.

Ya bu kulübü biri satın alacak, AŞ (Anonim Şirket) olacak, ya da savaşarak öleceğiz yani düşeceğiz.

Tanju bey, Boluspor camiası içindeki kavgalardan, küfürlerden uzaklaştı.

Bu sözümden üzerine düşeni herkes kendine alsın lütfen.

Şimdii...

Belediyenin desteği olmadan Boluspor nereye kadar gider?

Soru bu.

İkincisi de, Bolu siyaseti ve yerel yönetimlerini yeşil sahalardan tamamen koparıp yeşil parkeye çeken ne ola?

MENEMEN MAÇININ ARDINDAN Boluspor, bu sene iyi bir ekip kuran Menemenspor ile adeta strateji savaşı yaptı. Çoğu kişi beğenmese de şahsi hatalar harici takım disiplini ve konsantresi iyiydi maçta.

Reha Erginer, oyunu iyi okudu. Ha bunu yenilsek de yazardım. Taraftarın istifa tepkisi olmuş olabilir. Lakiinn. Reha Hoca devam etmeli.

ORTA SAHA SORUNU

Orta saha da işler iyi gitmiyor. Peki elimizde ne var. Bregu var, Roshie var. Bu ikiliden biri orta sahanın göbeğinde çok iyi işler çıkarabilir. Takımı ileriye daha çok kişi ile taşıyabilirler.

Bu denenmeli..

Yola Reha hoca ile devam edilmeli. Boluspor yönetimi ağırlığını, Boluspor camiası üzerinde güçlü bir şekilde hissettirmeli.

Belediye başkanı Sayın Tanju bey ise Boluspor ile olan kopması imkansız olan ipi, önünden hiç ayırmamalı. Çünkü o ip kim isterse istesin kopmaz, kesilmez bir iptir.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 1FDWZ