Puansız Dönüyoruz

Puansız Dönüyoruz

Boluspor deplasmanda oynadığı Erzurumspor maçından puansız dönüyor.

01.10.2023

Boluspor deplasmanda oynadığı Erzurumspor maçından puansız dönüyor. Erzurumspor 1-0 Boluspor Trendyol 1. Lig'in 7. haftasında Erzurumspor FK sahasında karşılaştığı Boluspor'u 1-0 mağlup etti.

Maçtan dakikalar 13. dakikada sağ kanattan gelişen Erzurumspor atağında Orhan Ovacıklı'nın pasıyla caza sahası içerisinde topla buluşan Batuhan vuruşunda kaleci Çağlar meşin yuvarlağı kornere çeldi.

42. dakikada Erzurumspor'un kullandığı köşe vuruşunda arka direkte topla buluşan Eren'in vuruşunda savunma meşin yuvarlağı çizgisinden çıkardı.

54. dakikada Boluspor'un sağ kanattan geliştirdiği atakta Sefa son çizgiye inip ceza yayı üzerine yaptığı ortada Landel gelişine sert vurdu, meşin yuvarlak kalenin yanından dışarı çıktı.

56. dakikada Orhan Ovacıklı'nın düşürülmesi sonucu kazanılan serbest vuruşu kullanan Sefa'nın ortasında kale sahası içerisinde iyi yükselen Eren Tozlu kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 1-0 Maçta başka gol olmayinca maç 1-0 Erzurumsporun üstülüğüyle sona erdi.

Hakemler: Ozan Ergün, Oğuz Kağan Çalışır, Sabri Öğe

Erzurumspor FK; Mehmet Göktüğ Bakırbaş, Orhan Ovacıklı, Mustafa Yumlu, Mustafa Akbaş, Celal Hanalp, Estralle, Hasan Batuhan Artarslan Sefa Akgün (Alican dk. 68), Süleyman Koç (Ufuk dk. 68), Mikhail Kenro Rosheuvel (Özgür dk. 89), Eren Tozlu (Yakup dk. 90)

Boluspor: Çağlar Akbaba, Hakan Bilgiç, Youssouf Oulare, Onur Ulaş, Ercan Coşkun, Mıchel Landel, Oğuz Güçtekin (Kubilay dk. 67), Adel Battaieb (Berk dk. 67). Safa Kınalı (Moussit Oko dk. 78) , Joel Kayamba Ngandu (Şeref dk. 78), Idrissa Camara Guy Lucıen (Furkan dk. 84)

Gol: Eren Tozlu (dk. 56) (Erzurumspor FK)

Sarı kartlar: Naby Youssouf Oulare, Hakan (Boluspor), Mastafa Yumlu, Süleyman, Batuhan, Göktuğ (Erzurumspor FK)

 

Remzi Kırıcı

Remzi Kırıcı
2023-10-01 18:11:46

1) Böyle bir TFF ile, böyle hakemlerle, böyle teknik direktörlerle Türk futbolu bir adım ileri gidemez. 2) 56ncı dakikadan sonra futbolu oynatmak istemeyen bir takım var, zaman geçirme için her şeyi yapan bir takımın yanında, o takıma yardım eden bir hakem var. 3)İkinci devre sonu 14-15 dakika maçın uzatılması gerekirken 5 dakikalık bir uzatma gösteren bu hakemleri izlemeyen bir TFF var. 4) Takımımızın teknik direktörü çıkıp "dört haftadır iyi oynuyoruz" diyebiliyor, sanki Bolu'da ondan başka futbolu bilen yok, maçı izleyen yok. 5)Yedek futbolcu olarak Berk gibi futbolcular varsa; yapılacak bir şey kalmamış demek. 6)Her yıl aynı yanlış transferler. 6)Eğer Boluspor bu senenin sonunda Eskişehirspor vb. takımların durumuna düşerse, bu yönetimin bir suçu-sorumluluğu YOK, hatayı-sorumluları geçmişteki Başkanlarda arayın.

M.T.

M.T.
2023-10-01 17:28:55

Eğer son 10dk Posmac oyunda olsaydı sonuç daha farklı olabilirdi. İsim vermiyeceğim, bazı futbolcular ayağında top tutamıyor(!)/tutmuyor(!). Baskı olmadığı halde bile bazı futbolcular(!) kendi kendine topu rakibe veriyor ve bu hatayı birkaç kez tekrarlıyorlar. Hocanın takıma bir katkısı olmadığı gibi söylemleriyle zaten olmayan moralleri iyice bozuyor. Son dk. Saniyeler altın değerinde adam pas vermesi gerekirken top döndürüyor. Sonuç olarak; Yalçın hocam(?) Erzurum'un topçuları da bizim ligin üstünde ve çok kaliteliler mi? Yoksa hocaları ve oyun anlayışı mı daha iyi? Son sözüm; Savaş ABAK gibi başkanımız var ya bu ligin üzerinde bir tek ona güveniyorum.

başkentli

başkentli
2023-10-01 16:07:32

Sn Yalçın Koşukavak,Erzurum uzun boylu futbolculardan kurulu, duran toplarda hep tehlikeli oldular, yediğimiz gol de böyle oldu zaten.Siz önlem olarak neden Posmac’ı oynagmadınız? Solbek Ercan kardeşimiz evlere şenlik, adamlar o bölgeyi koridor yaptılar, siz yine seyrettiniz. Kaleci Çağlar her maçta ileriye çok çıkıyor ,yüreğimizi ağzımıza getiriyor, Çağlar yan toplarda hiç yok, yediğimiz gollere bakın bi hele.İsmail’i deneseniz çok iyi olur gibime geliyor.Yalçın Bey siz bu hususları görmüyormusunuz, sizin hocalığınızdan şüphe etmeye başladım ben.Zaten işiniz gücünüz Bolu’yu ve Boluspo’u küçümsemek, başka bir iş yaptığınız yok, takımın durumu ortada. Sizin Bolu’ya yapacağınız en büyük iyilik vakit çok geçmeden bir an evvel Bolu’dan gitmek..Tüm Bolu’ya ve Boluspor camiasına selam olsun ve kolaylıklar diliyorum, kalın sağlıcakla..

Taraftar

Taraftar
2023-10-01 15:38:48

Yazıklar olsun yalçın hoca şu kurduğun takıma bak ne oyun var ne de gol atacak adamın var adamlar ayakta durmaktan aciz kaleci senin iki hata yapıp oleraya sarı kart girmesine sebeb oldu bütün suç yalçın hoca aittir

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu KHCGL