RAKİPLER SIRAYA GİRDİ

RAKİPLER SIRAYA GİRDİ

Boluspor’a devre arası katılan Kabongo Kasongo ve Gentian Selmani’yi bir çok takım takibe aldı.

20.05.2021

Devre arasında takıma katılan ve attığı gollerle taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Kabongo Kasongo ile yaptığı kurtarışlarla birçok maçta kırmızı beyazlıları adeta ipten alan başarılı file bekçi Gentian Selmani’ye transfer teklifleri gelmeye başladı. Boluspor kulüp binasında gerçekleştirilen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Başkan Abdullah Abat bu iki isim için transfer teklifleri aldıklarını belirtti.

 

“MADDİ ANLAMDA BOLUSPOR’A BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAKLAR”

 

Abat, Kabongo ve Selmani transferinin gelecek yıllar için maddi anlamda Boluspor’a büyük katkı sağlayacağını dile getirerek, “Devre arası gönderip devre arası aldığımız kiralık veya bonservisli futbolcular, özellikle Selmani ve Kasongo Kabongo, üzerinden geçiyim, şuan da Kasongo Kabongo’ya  300 bin Euro bonservis teklifi vardır, Selmani’yi istediğimiz  para 1 milyon Euro’dur. Şuan 450 bin Euro’ları gördü. Ama biz bekliyoruz. Bu iki futbolcunun da takımımızda sözleşmesi 2,5 yıldır. Bu Boluspor adına gelecek yıllarda gerçekten maddi anlamda elini güçlendirecek, futbolculardan 2 tanesidir sadece” ifadelerini kullandı.

 

“BİZ BU TAKIMI 14 MİLYON 800 BİN LİRAYA KURDUK”

 

Takım olarak yapılan transferler ile açılan bütçe alanı doğrultusunda hareket ettiklerine vurgu yapan Abdullah Abat, “Gönderdiğimiz futbolcularla gelen futbolcuların bütçe anlamında bize açtığı hareket alanı kadar transfer yaptık ve biz 14 milyon 800 bin lira daha bunun içerisinde futbolcularla yapacağımız cezaları ve pazarlık payları da verilmek kaydıyla düşünürsek, 14 milyon 800 bin lira gibi bir takım kadrosuyla 42 puanla 11. Sırada tamamladık” şeklinde konuştu.

 

Editör: Volkan YILMAZ

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu SFMWP