Boluspor’un kupada Alanyaspor’u konuk ettiği karşılaşmada konuk tribünlerinde dikkat çeken tek bir isim vardı: Rusyalı futbol sevdalısı Lilda Zaitseva. Bu isim akıllara Boluspor sevdalısı Beradiye Şimşek’i getirdi.
Haber: Barış GÜZELTÜRK
Boluspor’un Ziraat Türkiye Kupası’nda Alanyaspor’u ağırladığı mücadelede konuk takım tribünlerinde sadece bir taraftar yer aldı. Alanyaspor’u yalnız bırakmayan bu isim, 33 yaşındaki Ukraynalı fanatik taraftar Lilda Zaitseva oldu. Tribünlerdeki bu tablo, Boluspor’un efsanevi taraftarı Beradiye Şimşek’i akıllara getirdi.
Karşılaşmanın devre arasında gazetemize konuşan Zaitseva, tam 45 maçtır takımını yalnız bırakmadığını, 3 yıldır tüm deplasmanlara gittiğini ifade etti. Futbol sevgisinin sınır tanımadığını dile getiren Zaitseva, “Benim için tek takım var. Her zaman, her yerde onunlayım” sözleriyle futbol tutkusunu özetledi. Zaitseva en kısa sürede Türk vatandaşlığı alacağını da söyleyerek 4-0’lık sonuç sonrası Bolu’dan mutlu ayrıldı.
Konuk tribünlerinde tek başına yer alan Lilda Zaitseva, futbolun evrensel bir tutku olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Boluspor taraftar Beradiye Şimşek te benzer bir şekilde Boluspor iç saha dış saha demeden her yerde desteklemeye devam ediyor. Şimşek son olarak Sakaryaspor maçı sonrası otobüsü durdurup meşale yakmıştı.