SAKIN VAZGEÇME

SAKIN VAZGEÇME

Metin Akgül yazdı...

28.10.2019

Kırmızı şimşekler,kötü futbola rağmen bu hafta da kazanmayı başardı.Keçiörengücü maçında ilk yarı her şey Boluspor’un istediği gibi ilerledi.Sezon başından beri,Boluspor kulübüne transfer olan bir çok futbolcunun,bu takımı taşıyamadığını ve yetersiz geldiğini bir kez daha gördük.

Teknik Direktör Osman Özköylü’nün futbolculara verdiği moral ve motivasyon ile takım da azda olsa kıpırdanma başladı.Yönetimin,teknik ekibin,futbolcuların,taraftarın ve basının,şuan olduğu gibi el birliktelik ile Boluspor’u şampiyonluğa ulaştırmadan hiç birimize rahat yok.

 

Buradan kendi yetenekleri ve gerçek futbolunu oynamayan futbolculara ve sadece cebini düşünen x kişilere sesleniyorum;

 

Sakın vazgeçme,sen vazgeçersen,takım puan kaybeder.


Sakın vazgeçme,sen vazgeçersen,en çok taraftar üzülür.


Sakın vazgeçme,sen vazgeçersen,takım düşer ve Bolu kahrolur.


Sakın vazgeçme,sen vazgeçersen,beddua edenin çok olur.


Sakın vazgeçme,sen vazgeçersen,ilk giden sen olursun. 

 


Sakın vazgeçme,sen vazgeçersen,Tarih Seni Asla Unutmaz.

 

Bu hafta rakiplerimizin puan kaybetmesi en çok Boluspor’a yaradı.Bolu şehri olarak geçici de olsa alt sıralardan kurtulmanın sevincini yaşıyoruz.Bu sevinç inşallah kursağımızda kalmaz.Ara transfer dönemine kadar,özellikle kendi sahamızda oynayacağımız maçlardan puanlar çıkarmamız gerekiyor.İlk yarı fikstürü tamamlandığında ise acil olarak gerekli mevkilere takviyeler yaparak,şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlememiz gerekiyor.

 

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 1.Liginde Bolu Belediyespor’un,Edremit Belediyespor’u yenerek,grubunda 3‘de 3 seri yakalayarak galibiyet serisini devam ettiren tüm teknik heyeti ve sporcularımızı buradan kutluyorum. 

 

Bu hafta kazanan Bolumuz oldu.Tüm branşlarda,müsabakalara katılan,tüm sporcularımızın ALLAH yardımcısı olsun. 

 

Ayrıca,BolusporStore’yi bir canlandırın ALLAH aşkına.Fiyatlar çok yüksek ve halk tarafından da fazla ilgi görmüyor.Fiyatlar böyle devam ettiği sürece bence Store’yi kapatın.

Saygı ve selamlar.

 

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu XC3WK