SEBEN ZİRVEYİ ZORLUYOR

SEBEN ZİRVEYİ ZORLUYOR

İlimizi Erkekler Hentbol 1.Ligi’nde temsil eden Sebenspor ligin güçlü takımlarından Mersin İdmanyurdu Spor Kulübü’nü farklı yenerek namağlup 3.sıraya çıktı: 30-21.

01.10.2018

Lige iyi bir başlangıç yapan temsilcimiz Sebenspor 2.hafta da iddialı takımlardan Mersin İdman Yurdu Spor ile dün saat 14.00’te karşılaştı. Oldukça çekişmeli ve sert geçen maçta ekibimizden 3, rakip takımdan 2 oyuncu sarı kart gördü. İlk bölümü başabaş giden maçın ilk yarısını temsilcimiz 11-10 önde kapattı. 2.yarıda kondisyon olarak rakibinden çok daha iyi olan Sebenspor farkı açtı ve maçtan 30-21 galip ayrılarak ligde averajla 3.sıraya yerleşti. Mücadelede kaleci Kerem müthiş kurtarışlarla yıldızlaşırken, yıldız oyuncu Uğur Çoban ise maçın son bölümünde burnuna aldığı darbe sonrası 112 ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Çoban’ın yapılan tetkiklerinde ciddi bir sıkıntısının olmaması camiayı sevindirdi.

 

Salon: Karaçayır

Hakemler: Kadir Tuncer, Sıtkı Can Pekin

Sebenspor: Furkan, Oğuzalp, Ali Serkan, İsmail Özgün, Kerem, Uğur, İsmail Altunbaş, Berkay, Eray, İsmail Altunbaş, Batuhan, Samet Can, Doğukan, Furkan Emre, Onurcan

Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü: Can, Mehmet Ali, Emin, Tolga, Mustafa, Burakhan, Türker, Semih, Gürkan, Furkan, Erencan, Tayfun

İlk Yarı: 11-10, Maç Sonucu: 30-21

 

Temsilcimiz 3.haftada 7 Ekim Pazar günü saat 13.00’te Marmara Üniversitesi Spor Kulübü ile Maltepe Spor Salonu’nda karşılaşacak.

Barış Güzeltürk

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu GHCJB