SİZ YOKKEN BİZ VARDIK !

SİZ YOKKEN BİZ VARDIK !

Boluspor Taraftarları kötü gidişe sosyal medyadan bir açıklama ile tepki gösterdiler.

30.08.2021

Boluspor Taraftar grubu Cadde 14 iki sezonunda kötü gitmesini ve bu sezon iki maçta da istenilen performansı gösteremeyen transferlerin,yönetimin ve teknik heyetin üzerine  açıklamada bulundu. 

"Bizler Boluspor aşığı insanlar olarak yaklaşık 1 senedir mevcut yönetim ve teknik heyeti şanlı armamıza layık bir şekilde yönetecek diye bekliyoruz. Ama bugüne baktığımızda, oynanan futbol sergilenen mücadelenin geçen seneden bir farkının olmadığını, ileri ki günler içinde bir umut taşımadığını üzülerek görüyoruz. Teknik heyet milli maç arasından sonra hazır olacağız diye beyanat veriyor.

Başkan dememiş miydi 'iskelet kadromuz hazır' diye! Madem iskelet kadro hazırdı Reha hoca neyin yeniden yapılanmasından bahsediyor. Bir tane yönetici çıkıp sormuyor mu 'Hocam sen 1,5 aydır ne yaptın?' diye. Takımın hazır olması için ikinci yarıyı mı bekleyelim?
 
Bizim artık sabredecek gücümüz kalmadı. Başkan sezon başında bu sene son senemiz demişti, doğru olacak heralde. Seneye ikinci ligde kırmızı grupta beyaz grupta mıyız diye yerimizi arayacağız. İstifa da bir hizmettir.
 
Yapamıyorsanız ki yapamıyorsunuz istifa edin. Bu camia sahipsiz kalmaz, illaki bir yönetim çıkar, bu takım için gerekeni yapar. Bizler başarı aşığı insanlar değiliz, şu an klüpteki birçok kişi Alibeyköyleri,Amasyaları,Küçükköyleri, yaşamamıştır, bilmez. Biz yine yaşarız siz o dönemlerde yoktunuz,yine olmamanız dileğiyle..."
CADDE14 TARAFTAR GRUBU

bolulu

bolulu
2021-08-30 14:08:27

AZ BİLE SÖLEMİŞLER DERHAL REHA ERGİNER DENEN ADAMIN İLİŞİĞİ KESİLMELİ KULÜPLE ALDIRDIĞI 15 KAZMA GÖNDERİLMELİ TRANSFER SEZONU BİTMEDEN KALİTELİ 5-6 OYUNCU ALINMALI.DİĞER TAKIMLARIN ALDIĞI YABANCILARA BAKIN BİDE BİZİMKİLERE ROSHİ DİYE SAĞAÇIK ALINMIŞ BOŞ ÖTESİ ODOH DENEN ADAM AĞIR OĞLU AĞIR NASIL ALMIŞLAR ŞAKA GİBİ.ORTA SAHADA A CANLI HEM AĞIR HEM DÜZ ADAM ESES TEN ALINAN TALHA BAL LİGİNDE OYNAMAZ ZAHİT TOP STOP EDEMİYO DAHA BAKIN.EMİN BAYRAM DİYE Bİ ADAM VAR NASIL GS DE OYNAMIŞ ŞAKA GİBİ AĞIR TOP SÜRME YETENEĞİ YOK DÜZ .KOSSONGO VE SELMANİYİ ÇIK BAL LİGİNDE OYNAMAZ Bİ TAKIM.SN ABAT BU 15 KAZMAYI ALACAĞINIZA HERSENE OLDUĞU GİBİ 5 TANE BU LİGİ BİLEN ADAM ALSANIZ FARKLI YERDE OLURDU BOLUSPOR.GEÇEN SENE GİRESUNDA OYNAYAN Bİ SÜRÜ OYUNCU BOŞTAYDI HEPSİNİ KAPTILAR ADS DE BOŞA ÇIKAN Bİ SÜRÜ OYUNCU VARDI Bİ TANESİ ALINMADI GİTTİLER KOZANSPORDAN MESSİ AHMETİ ALDILAR ESES TEN JUAN MATA TALHASIZ OLUR MU OLMAZ AL.BU HOCANA DEMEYE DİLİM VARMIYO REHAYLA BU KAZMALARLA BU TAKIM DÜŞER İLK YARI BİTMEDEN GARANTİLERİZ KIRMIZI GRUBU SN ABAT İNADINDAN VAZGEÇİP BU ADAMI GÖNDERMESSE

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 59Z6A