SULTANLAR ZORLU RAKİBİNE BOYUN EĞDİ

SULTANLAR ZORLU RAKİBİNE BOYUN EĞDİ

Misli.com Sultanlar Ligi ilk haftasında Bolu Belediyespor sahasında Fenerbahçe Opet’i konuk etti. Güçlü rakibi karşısında varlık gösteremeyen Bolu’nun Sultanları sahadan 3-0 mağlup ayrıldı.

08.10.2021

Misli.com Sultanlar Ligi’nde heyecan başladı. Sezonun ilk maçında Bolu Belediyespor sahasında Fenerbahçe Opet’i konuk etti.  Karşılaşmaya etkili başlayan Fenerbahçe Opet ilk dakikadan itibaren üstünlüğü kurdu ve ilk seti 25-16 kazandı. İkinci sete temsilcimiz Bolu Belediyespor iyi başlamasına rağmen üstünlüğünü koruyamadı ve arka arkaya kaybedilen sayılar sonrasında Fenerbahçe Opet bu seti de 25-17 kazandı. Son sette de üstünlüğünü sürdüren sarı lacivertliler seti 25-20 karşılaşmayı da 3-0 gibi net bir skorla kazandı.

 

TARAFTARIN BÜYÜK COŞKUSU

 

İlk kez Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Bolu Belediyespor’u taraftar yalnız bırakmadı. Fenerbahçe Opet ile Karaçayır 3000 Kişilik Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı yaklaşık 1500 taraftar izledi. Karşılaşmaya boyunca hiç susmayan kırmızı beyazlı taraftarlar, temsilcimiz Bolu Belediyespor'a büyük destek verdi. 

 

BAŞKAN ÖZCAN BÜYÜK BİR COŞKUYLA MAÇI TAKİP ETTİ

 

Temsilcimiz Bolu Belediyespor’un Sultanlar Ligi ilk maçında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’da tribündeki yerini aldı. İlk seti protokol tribününden takip eden Başkan Özcan daha sonra taraftarların arasına girerek, taraftarlarla birlikte takıma destek oldu.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu FRGMV