TARAFTAR HER ZAMAN HAKLIDIR

TARAFTAR HER ZAMAN HAKLIDIR

Metin Akgül Yazdı...

02.09.2019

TFF 1.Lig’in demirbaş takımı hangisi? diye futbol severlere sorduğunuzda,Boluspor’u işaret edecektir.Yıllardır kulübümüzün başına gelen başkan ve yöneticiler,ya hatalı transferlerden yada hatalı yönetim sergilediklerinden dolayı bir türlü istedikleri başarı’yı yakalayamıyorlar.Dış borçlarımız her geçen zaman yükselmeye başlıyor.Çok eski yıllarda Boluspor bir futbolcu fabrikası olarak bilinirdi.Rıdvan,Sercan,Halil ibrahim,Lütfü,Sinan ve Aydın gibi daha ismini saymadığım bir çok efsane olmuş futbolcular yetişmiştir.O yıllarda da dış borcu olmayan takımların içerisinde hep Boluspor olurdu.Bu büyük camia da yeri geldi düşme tehlikesi de yaşadık,yeri geldi Play Off kapısından da döndük ancak hiç bir zaman başkan ve yönetim taraftarı karşısına almadı veya sırt çevirmedi.Çünkü taraftar her zaman haklıdır.
Taraftar,parasını veripte girdiği maçlarda takımından galibiyet bekler.
Taraftar,başka takım tutmaz,memleketinin takımını destekler.
Taraftar,kulübüne zarar verecek hareketlerden kaçınır.
Taraftar,yanında olan başkan ve yönetime sahip çıkar.
Taraftar,ilgi ve hoşgörü bekler.
Taraftar,tarafsız basın ister.
Taraftar,yağmur,çamur dinlemez deplasman ister.
Taraftar,ailesini ihmal eder ama tuttuğu takımı asla ihmal etmez.
Taraftar,birlik ve beraberlik ister.
Taraftar,kin ve ego yerine dostluk bekler.
Taraftar,iyi futbol ve karşılığında ŞAMPİYON'luk görmek ister.

Bolu halkı ve taraftarı,her sezon’’ O sene bu sene’’ yada farklı sloganlar ile kandırılmaktan bıkmış durumdalar.Boluspor,gerek puan tablosundaki yeri gerek oynadığı futbol,gerekse en önemlisi birlik ve beraberliğin sağlanamadığı bir camiada başarı olmayacağını düşünüyor.Bolu’da bulunan işerleri ve fabrikaların Boluspor’a destek olmadığı söyleniyor.Ancak esnaf ve fabrikalardan yıllardır Boluspor’a yardım yada destek adı altında o kadar çok paralar alınmış ki artık onlarda taraftarlar gibi kandırılmaktan bıkmış durumdalar.Yinede az çok demeden destek olmaya çalışıyorlar.Belediye Başkanı Tanju bey’in hatırı olmasa belki de onu da vermeyecekler.

Her hafta yazıp çiziyoruz.Peki çözüm’ü nedir? Boluspor’un başarısını ve şampiyon olmasını istiyorsak,dargınlıkları ve ego’ları bir kenara bırakıp camia olmalıyız.Başkan ve yönetim her kesimi bir araya toplayarak birlik ve beraberlik çağrısı yapmalıdır.Yönetimin’’İsteyen gelir’’ taraftarın da ‘’Maçlara gitmesekte olur’’ mantığıyla hareket etmek,Büyük BOLUSPOR kulübüne zarar verir.

15.09.2019 tarihinde karşılaşacağımız,BOLUSPOR-Altayspor karşılaşması bir dönüm noktası olsun.Tribünleri dolduralım takımımıza destek olalım.
Haydi BOLU şimdi BOLUSPOR için kenetlenme zamanı olsun.

Saygı ve selamlar.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu TMKFV