TARAFTAR SOSYAL MEDYADAN TEPKİ GÖSTERDİ

TARAFTAR SOSYAL MEDYADAN TEPKİ GÖSTERDİ

Bolusporun Tff 1. ligin 7. haftasında 3 puan ile tanışamaması sonrasında Boluspor Taraftarları Sosyal medyadan Boluspor Yönetimine, Transfer Komitesine, Sportif direktöre ve Futbolculara tepkilerini dile getirdi.

27.10.2020

Bolusporun  Tff 1. ligin 7. haftasında 3 puan ile tanışamaması sonrasında Boluspor Taraftarları Sosyal medyadan Boluspor Yönetimine, Transfer Komitesine, Sportif direktöre ve Futbolculara tepkilerini dile getirdi.

 

İşte Sosyal medyadan gelen o mesajlar;

Ö.Eşkara

Sezon başı yeni transferler ile fotoğraf çektirmek için 10 kişi kareye giren değerli yöneticilerimizden 1 açıklama bekliyoruz Ceketinizide alıp gidebilirsiniz oda olur. Bu takımda ruh inanç hiçbirşey kalmamış.

 

Y.Yurdakul

Tüm taraftarımızın dikkatine bu Ruhsuzlar devre arasına kadar kendisine çeki düzen vermediği sürece şehirde bir bardak su bile bunlara haram.. İnsanda biraz utanma olur. Bunları çok şımarttık. Bizim verdiğimiz mücadeleye saygısı olmayanlar bundan sonra hatır bitti. Kredileri bitti. "O FORMA KUTSALDIR NASİP OLMAZ HERKESE"

 

İ. Altınışık

Boluspor yönetimini böyle bir takım oluşturduğu için tebrik etmek lazım.Destek olan esnafa,sanayi kuruluşlarına,siyasilere en onemlisi size inanan taraftarlara yazık değil mi?18 transfer yapıp böyle bir takım oluşturmak gerçekten yetenek ister.

 

A. Ergül

Doğru bir 3 puan içinde 6 hafta bekleriz!

 

C. Metin

Yazıklar olsun 10 kişi yide yenemedik kim yapıyor bu transferleri

 

F.tok

Ulan bu takımdan Bı b.. olmaz bu futbolcuları kim aldıysan oda futbol adına Bı B..dan anlamıyor YAZIK

 

Z. Kabakcıoglu

Ey futbolcular sazı elinize almışsınız böyle iyi galiba

 

K. Altundağ 

Transferleri yapanlar utanın.Kaç para yediniz.Bu transferler beş para etmez.

 

B. Tekin

Abat abat dedik aaa/battık!!!

 

S. Şay

Ruh kalmamis yazacak bi sey bulamiyorum

 

E. Ünal

O sene bu sene galiba

 

H.Pehit

Boş tıransferler boş yönetim sahtekar futbolcular

 

I. Soykan

Boluspor’u kim gelirse kurtaramaz ne Reha kapsal ne başkası bu transferleri yapan yönetim istifa etmeli

 

M. Karataş

Alanya dayım boluluyum 48 yaşındayım amatör futbol oynadım ha aşçıbaşıyım ya kardeşim yazık değilmi bukadar transfere bukadar paraya bensiz 6 tırasfer yapayım. ha ciddiye beni almassanız hasan çavuş oğlu başkanıma abime sorun

 

İ. Kılıç

Bu yönetimde futboldan anlayan tek kişi olmazmi ya bu kadar rezil takım nasıl kurulur paf takım oynasa bunlardan çok çok iyi yazık ya

 

A. Kayrancioglu

O çok bilen yöneticiler niye hoca değiştirdiniz ki Başakşehir in alt yapısından alıp gelseydiniz bir hoca hem oyuncuları daha iyi tanırlar futbolcu kardeşler yabancılık cekmezlerdi yaptınız bir iyilik tam yapın bari onuda beceremediniz yazık size 

 

E. Acar

Şu takımda topcudiye bir adam gösterin ah yönetim bunları size kim kakaladı nasıl aldınız hani yabancıların nerde bugün patates toplamayamı gitdiler Kaleye bir şutun yok

 

Ö. Özer

Piliç gibi yollıyacaklar. Kümeye. Suç tamamen yönetim. Hoca moca hikaye. Yanlış transferler yanlışşşşş. Forwet in yok en başta. Aldığın adamlar yedekte. Menajeri telefonla arayıp yemek siparişi verir gibi transfer yaparsanız bu olur.

 

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu DFZQ1