Taraftarlar ‘tam kapanma’ dinlemedi! Skandal görüntüye tepkiler…

Taraftarlar ‘tam kapanma’ dinlemedi! Skandal görüntüye tepkiler…

TFF 1'inci Lig ekiplerinden Adana Demirspor ve Giresunspor taraftarları, şampiyonluk yarışında takımlarına destek olmak için tam kapanmaya rağmen tribünleri doldurdu. Yaşanan skandal görüntüler büyük tepkilere neden oldu.

01.05.2021

TFF 1. Lig’de bitime iki hafta kala puanının eşit olduğu rakipleri Giresunspor ile Samsunspor’a ikili averaj üstünlüğü kuran Adana Demirspor, Yeni Adana Stadyumu’nda Balıkesirspor’u konuk ediyor.

Kritik mücadelede 3 puan arayan takımlarına destek vermek isteyen mavi-lacivertli taraftarların, sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen öğle saatlerinde stada gelerek kalabalıklar oluşturduğu görüldü. Ayrıca bazı taraftarların da stada girip, tribünlere çıkması dikkat çekti.

Bölgeye gelen İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı çok sayıda ekip, taraftarların stat  içerisinden ve çevresinden uzaklaştırılması için çalışma yaptı. Ekipler, tribündeki taraftarları dışarı çıkarttı.

 

BUNUN HESABINI KİM VERECEK?’

Adana’daki benzer görüntüler Giresun’da da vardı. Giresunspor’un Akhisar Belediyespor’u ağırladığı karşılaşmada büyük bir seyirci kitlesinin tribünlerde yer aldığı görüldü. Maç sonu açıklamalarda bulunan Akhisarspor Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu şu sözlerle isyan etti: “Alt lige düştük ama centilmence düştük. Sokağa çıkma yasağında 5 bin kişi vardı statta. Bunun hesabını kim verecek? Merak ediyorum. Vali, belediye başkanı, spor bakanı bu maçla ilgili ne düşünürler bilemem. İkinci devre karşı tribündekilerin hepsi diğer tarafa geçti. O tarafı boş göstermek istediler. Kabullenemiyorum. Biz her şeyi kuralına göre yapıyoruz ama bunlar sporla bağdaşmayan hareketler.”

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu PTZSP