Zorla Gelen 3 Puan!

Zorla Gelen 3 Puan!

Boluspor deplasmanda oynadığı Adanaspor maçında rakibine son dakikalarda bulduğu golle üstünlük sağladı. Her iki takımında kendi kalesine attıkları goller maçın kaderini belirledi. Kötü oynama yarışına giren iki ekipten galip gelen Boluspor oldu.

30.12.2020

Boluspor deplasmanda oynadığı Adanaspor maçında rakibine son dakikalarda bulduğu golle üstünlük sağladı. Her iki takımında kendi kalesine attıkları goller maçın kaderini belirledi. Kötü oynama yarışına giren iki ekipten galip gelen Boluspor oldu.

 

Adanaspor 2 - 3 Boluspor

 

Stat: 5 Ocak Fatih Terim Hakemler: Ümit Öztürk, Mehmet Kapluhan, Gökmen Baltacı Adanaspor: Karacic, Uğurcan Yazğılı, Canberk Dilaver, Donkor, Hakan Çinemre, Ömer Çiçek, Hıfsullah İsmail Erdoğan (Dk. 45 4 Furkan Şeker), Atalay Babacan (Dk. 69 Eren Keleş), Serhat Tunç (Dk. 85 Ozan Papaker), Ergin Keleş, Rayan (Dk. 69 Berkan Fırat) Beypiliç Boluspor: Mosquera (Dk. 25 Ömer Alıcı), Kerim Alıcı, Oğuzhan Berber, Ali Keten, Burak Bekaroğlu, Melih Okutan (Dk. 90 5 Fethi Özer), Marlinho (Dk. 46 Burak Asan), Tugay Kaçar, Gökhan Sazdağı, Alican Özfesli (Dk. 78 Hamza Gür), Poepon (Dk. 78 Abdullayev) Goller: Dk. 7 Karacic (kendi kalesine), Dk. 45 3 Gökhan Sazdağı, Dk. 82 Hamza Gür (Beypiliç Boluspor), Dk. 18 Atalay Babacan, Dk. 53 Burak Bekaroğlu (kendi kalesine) (Adanaspor) Sarı kartlar: Dk. 8 Canberk Dikaver, Dk. 30 Hıfsullah İsmail Erdoğan, Dk. 67 Furkan Şeker, Dk. 71 Hakan Çinemre, Dk. 90 5 Uğurcan Yazğılı (Adanaspor), Dk. 13 Marlinho, Dk. 71 Kerim Alıcı, Dk. 77 Burak bekaroglu TFF 1. Lig'de heyecan devam ediyor. 11. haftada ertelenen mücadelede Adanaspor ile Boluspor kozlarını paylaştı. 5 gol atılan ve gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmada gülen taraf 3-2'lik skorla Boluspor oldu. Ev sahibi ekibin gollerini Atalay Babacan ve Burak Bekaroglu (K.K) kaydederken, Boluspor'un golleri Goran Karacic (K.K), Gokhan Sazdagi ve Hamza Gur'den geldi. Bu skorla Boluspor puanını 16'ya yükseltirken, Adanaspor 12 puanda kaldı.

M.T.

M.T.
2020-12-30 18:37:38

Bu mesajım Burak Bekaroğlu'na; Burak kardeşim. Allah şahit, eğer yenilseydik de bu mesajı yine yazacaktım onu söyleyeyim öncelikle. Bu gün talihsiz bir an yaşadın ama kahroluşun, yüzündeki o inanılmaz üzüntü ve kıpkırmızı hali TV ekranına bile yansıdı. Ben kendi payıma yediğimiz golden çok, senin o anki ruh haline daha çok üzüldüm. Aylardır takımın yükünün büyük kısmını alnının akıyla kaldırdın. O kadarı, kadı kızında da olur. Seviyoruz seni kardeşim. Takımın kazanmasına da en çok senin adına sevindim. Gerçi çoğu kişinin de benim düşüncelerime sahip olduğu, bolu taraftarı ve halkı nazarında yüksek kredin olduğunu da biliyorum. Ayrıca bu psikolojik çöküntü içinde, ayakta kalıp, direk rakiplerimizden birine karşı maçı kazanan tüm futbolcu kardeşlerimi de tebrik ediyorum. Yalnız, Eskişehir ve Eskişehirsporun da çok farklı (!) olduğunu belirtmeden edemeyeceğim.

şenol kuru

şenol kuru
2020-12-30 18:34:17

Hani rahmetli Turgay Şeren'e Berlin panteri diyorlar ya bende kalecimiz Ömer Alıcı'ya Adana panteri diyorum maçı o aldı bence muskera'dan çok iyi futbolcularımızı tebrik ediyorum.8

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu OVIZF