TEKNİK DİREKTÖR İŞİ ÇÖZÜLDÜ MÜ?

TEKNİK DİREKTÖR İŞİ ÇÖZÜLDÜ MÜ?

Yeni sezonda 19 takımın yer alacağı zorlu TFF 1. ligde 15'inci sezonunu geçirecek olan Boluspor'da ilk konu teknik direktör olacak.

01.06.2021

Geçtiğimiz sezona Ahmet Taşyürek ile başlayan ancak bu birliktelik kısa süren Boluspor daha sonra Reha Erginer ile yoluna devam etmişti. Kırmızı beyazlı takıma ikinci defa gelen 1970 doğumlu Erginer ve ekibi ile sezonu tamamlayan kırmızı beyazlıların bu hoca ile sözleşmesi 31 Mayıs'ta sona eriyor. 

Haber: Emrah Akkavak /spor14

ABAT ERGİNER'İ GALİBİYET ORANINDA BAŞARILI BULDU

Sezon içinde oldukça eleştiri alan Erginer ile başkan Abdullah Abat Reha Kemal Erginer'in galibiyet oranını başarılı bulduğunu ve sözleşmesinin şartların el vermesi durumunda uzatacaklarını açıklamıştı. 

31 MAYIS ÖNCESİ İMZA OLABİLİR

Abat 20 Mayıs'ta yaptığı açıklamada  “Hocamızla oturup konuşacağız. 31 Mayıs'tan önce yapacağız bu işi. Büyük ihtimal önümüzdeki hafta bir değerlendirme toplantısı yaparız” ifadelerine yer vermişti. 

27 MAÇTA 37 PUAN KAZANDIRMIŞTI

Ekibimiz ile bu sezon 27 maça çıkan Erginer 11 galibiyet, 4 beraberlik, 12 mağlubiyet aldı. 27 lig maçında takımına 37 puan kazandıran Erginer, maç başına 1,37 puan kazandırabildi. 

Remzi Kırıcı

Remzi Kırıcı
2021-06-01 17:01:52

Geçen sezon Erginer ile Boluspor takımının 18 takım içinde en kötü takım olduğunu sağır sultan biliyor, tesadüfü ligde kaldık. Başkanımızda spordan anlayan birçok kişiye sorar da bir hata yapmaz inşallah. Sayın başkanım eczalık olsa, kendiniz karar verirsiniz ama bu dal spor.

Levent

Levent
2021-06-01 16:49:33

Şampiyonluk veya en kötü playoff hedefliyorsan maç başına göre 1,37 puan başarı sayılamaz. Abdullah bey başarı sayıyorsa demekki böyle bir hedefi yok. Birçok kulüp hedef koyup boyunu aşan borçlara girip batma noktasına geldiyse sayın Abat belkide haklı. O zaman hedefsiz bu işin tadı çıkmayacağına göre kızlarımıza destek verip Futbol out Voleybol in diyebiliriz.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 77IHD