VETERANLAR B GRUBU MAÇ SONUÇLARI

VETERANLAR B GRUBU MAÇ SONUÇLARI

Geçtiğimiz gün başlayan Veteranlar futbol turnuvasında B grubu heyecanı başlarken ilk karşılaşmalar oynandı.

22.05.2024

Geçtiğimiz gün başlayan Veteranlar futbol turnuvasında B grubu heyecanı başlarken ilk karşılaşmalar oynandı. Turnuvanın ikinci aşamasında 5 karşılaşma oynanırken fileler 26 defa havalandı.

Düello’yu Şabablı Metal Kazandı

17- Veteranlar futbol turnuvasında B grubunda oynanan günün ilk karşılaşmasında Şabablı Metal ile Liva İnşaat karşılaştılar. Günün ilk karşılaşmasında izleyenler gole doydu. Bu yıl iki takımda turnuvaya ilk defa katıldılar. Karşılaşmaya Şabablı Metal hızlı başlarken rakibi karşısında arka arkaya goller bularak skoru 2-0 yaptı. Kalesinde şok golleri gören Liva İnşaat hemen cevap vererek farkı bire indiren golü buldu 2-1 ilk devrede bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıya Şabablı Metal gol ile başlarken skoru 3-1 getirdi. Geriye düşmesine rağmen maçı bırakmayan Liva İnşaat arka arkaya goller bularak skoru 3-3 getirdi. Karşılaşma bu skorla bitmesi beklenirken bir anlık hatayı iyi değerlendiren Şabablı Metal bir gol daha bularak skoru 4-3 yaptı Karşılaşmada başka gol olmayınca gol düellosu içinde geçen karşılaşmayı kazanmayı bildi.

1453 Kolay Kazandı

Gecen yılın finalisti olan 1453 Osmanlıspor Auro Enerji ile karşı karşıya geldi. Maçın tereddütsüz favorisi olan 1453 Osmanlıspor skoru kolay bulmayı başardı. Rakibi karşısında etkili oyununu farklı skora yansıtırken müsabakayı 7-0 kazanmayı bildi .

Taşkesti Zorda Olsa Kazandı

B grubunun bir diğer karşılaşması Köroğlu Beton Taşkesti arasında oynandı. Baştan sona çekişmeli geçen maçta her iki takımda oynadıkları oyunla dikkat çektiler. Karşılaşmada altı golün atıldığı maçta Taşkesti rakibini 4-2 geçerek turnuvaya 3 puanla başladı.

 

Biz Bize Tek Attı üç aldı

Akşamın en az gollü gecen bir o kadarda mücadelenin üst seviyelerde olduğu maçta Sem Mak ile Biz Bize 2012 kozlarını paylaştılar. Her iki takımda rakip kalelerde etkili olmaya çalışırken Biz bize 2012 takımı karşılaşmanın tek golünü atarak turnuvaya 3 uanla başladı

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu FHTVH