YAPMAYIN BE HEMŞEHRİM!!

YAPMAYIN BE HEMŞEHRİM!!

Bölgesel Amatör Ligi mücadelesinde karşı karşıya gelen Gerede 1970 Futbol Kulübü- Yeniçağaspor müsabakasında, tribünlerde yer alan ve ağır hakaret içeren pankart büyük tepki çekti.

27.03.2022

Bölgesel Amatör Ligi'nin 16. haftasında Gerede İlçe Stadyumu'nda Gerede 1970 Futbol Kulübü ve Yeniçağaspor karşı karşıya geldi. İki ekip arasında oynanan mücadeleyi Doğukan Güngör'ün 18. dakikada kaydettiği golle evsahibi ekip 1-0'lık galibiyetle tamamladı.

BU PANKARTIN ASILMASINA KİM İZİN VERDİ?

Karşılaşmada Gerede 1970 Futbol Kulübü taraftarları tarafından tribünlere asılan bir pankart büyük tepki topladı. Onca yetkili ve görevli arasında "Hoşgeldiniz O... Çocukları" yazılı pankartın asılmasına kimlerin göz yumduğu ise merak konusu. Sosyal medyadan duruma tepki gösteren bazı kişiler, pankartı asan ve bu pankartın asılmasına izin veren kişiler hakkında gerekli işlemler yapılması adına yetkilileri göreve davet etti.

NEDİR İKİ İLÇE ARASINDAKİ BU DÜŞMANLIK?

Birbirlerine sadece 17 km mesafede olan iki komşu ilçenin futbol uğruna birbirlerine besledikleri bu kin ilk değil.  Ligin ilk yarısında Yeniçağa'da oynanan karşılaşmada da saha dışı olaylar gündem olmuştu. 

Levent

Levent
2022-03-28 10:37:58

Sabah gazetenize göz atarken bu haberi gördüm resmen tüylerim diken diken oldu!!! Bu nasıl bir seviyesizliktir , bu nasıl bir terbiyesizliktir. Bir insan bu kadar mı aşağılaşır. Alt tarafı spor yapılıyor be.. böyle spor faaliyeti yapacaksanız yapmayın.. Dahada üzücü olanı bu pankartın asılmasına kim veya kimler nasıl izin verir. Bunun üzerine gidilmeli ve sorumlular ağır bir şekilde cezalandırılmalıdır. YAZIKLAR OLSUN !!!!!!

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu VWU7B