YARIN TÖRENLE BOLUSPOR VE AMATÖRE PARALAR VERİLECEK

YARIN TÖRENLE BOLUSPOR VE AMATÖRE PARALAR VERİLECEK

Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol'un girişimleriyle Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Boluspor'a 5 milyon TL, amatör spor kulüplerine ise 6 milyon TL gönderildi.

22.03.2024

 

Geçtiğimiz günlerde Boluspor Başkanı Savaş Abak kameraların önüne geçip söz verdiği halde Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın Boluspor'a delikli kuruş vermediğini açık açık dile getirmişti.

Yine Tanju Özcan amatör kulüplere vereceğini söylediği 500 bin TL'yi vermemiş gazeteci Caner Güngör bunu haber yapınca ertesi gün koşa koşa gidip parayı vermek zorunda kalmıştı.

Belediye Başkanı adayı olur olmaz özellikle Ankara nezdinde Bolu'nun sorunlarını çözmek için seferber olan Muhammed Emin Demirkol Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak'ı ilimize davet etmişti.

Bolu'ya gelen Bakan Bak düzenlenen törende önce yeni stadyum sözünü vermiş daha sonrada kulüp Başkanı Savaş Abak ve ASKF Başkanı Cemalettin Metin'i ziyaret ederek sorunlarını dinlemiş ve çözümü için söz vermişti.

Demirkol'un bu ince girişiminden sonra Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bugün Boluspor'a 5 milyon TL, ASKF'ye ise 6 milyon TL gönderildi. Toplamda 11 Milyon TL hesaplara yattı.

 Bütün Amatör takımlar yarın  Saat 14;00 toplanacak ve Bolusporun ve Amatör takımların paraları törenle Boluspor'a ve Amatör takımlara teslim edilecek..

 

Haberin Fotoğrafları

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 7ULMN