YILLAR SONRA BİRARAYA GELDİLER

YILLAR SONRA BİRARAYA GELDİLER

1963 yılında Sekaspor olarak kurulan daha sonrasında Suni Tahta Fabrikası olarak isim değiştirerek Sümerspor unvanını alan takım oyuncuları yıllar sonra bir araya geldiler.

16.07.2021

Kuruluşundan bu yana Sümerspor futbol takımında yer alan sporcular Abant Çamlık Restoranın ortaklarından olan ve eski Sümersporlu futbolcu Zafer Kayaoğlu’nun girişimiyle yine eski futbolculardan Mustafa Özşahin’in katkılarıyla futbol takımı oyuncuları bir araya gelerek, verilen yemeğin tadını çıkartıp, bol bol eski günleri yâd ettiler.

Yıllar sonra bir araya geldiler

Çamlık Restoranda bir araya gelen Sümerspor’un ski futbolcularından emekli öğretmen Muharrem Demirel’in açılış konuşmasının ardından, emektar futbolculardan Hüseyin Çelen ile takımın hem futbolcusu hem de ayağı kırıldıktan sonra spor hayatına Sümerspor’da antrenörlük yapan Hilmi Kıyak ile Zafer Kayaoğlu plaketle ödüllendirildi. Eski futbolcuların bir araya gelmesinde büyük katkı sağlayan Sümerspor’un eski futbolcusu ve Abant Çamlık Restoranın ortaklarından Zafer Kayaoğlu’na da çeşitli hediyeler verdiler. Sümerspor’un eski futbolcuları

 Abant Gölü kenarında hatıra fotoğrafı çektirdiler

Bolu’da bu güne kadar hiçbir amatör spor kulübünün başaramadığı bir birlik ve beraberliği gösteren takım oyuncuları bulaşma olayını her yıl gerçekleştirmek ve geleneksel hale getirmek için söz verdiler.  Suni Tahta Fabrikasının özelleştirilmesinden önceleri idari görevde bulunan emektar Adil Kıraç da, yemeğe katılan isimlerden oldu. Kıraç, eski futbolcularla bol bol sohbet etme imkânı buldu.

img_5160.jpgimg_5180.jpgimg_5188.jpgimg_5166.jpg

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 2DOHB