Sportif Direktöre Tepki!

Sportif Direktöre Tepki!

Boluspor'un 6 haftadır galibiyet yüzü görmemesi, gıden hocadan sonra eleştiri okları yüksek maaşlı Sportif Direktöre çevrilmesine sebep oldu.

22.10.2020

Boluspor'un 6 haftadır galibiyet yüzü görmemesi, gıden hocadan sonra eleştiri okları yüksek maaşlı Sportif Direktöre çevrilmesine sebep oldu.

 

Transferlerin çoğunun altında imzası olduğu düşünülen, heleki Başakşehirden yapılan kiralık transferlerde birebir dahli olan Barbaros Gözneli'ye sosyal medyadan Balıkesirspor maçı sonrası adete eleştiri yağdı.

 

İşte o yorumlar;

 

8 dil bilmek değil futbolu bilmek lazim sportif direktörlük için!

 

Sportif tercüman istifada bir hizmettir başakşehir li arkadaşlarını da al boluyu terket kimsenin sabrı kalmadı!!!

 

Tercümandan sportif direktör yaparsan alacağı oyuncuda getirdiği hocada bu kadar olur zararın neresinden dönersen kardır derler. Bu hocanında, sportif (Tercümanıda) gönderilmesi lazım.

 

Sportif direktörümüz sayın göznelinin oyuna hamleleri maçı kazanmamız için yeterli olmadı.. başakşehirli oyuncuları oyuna atıpta haftalardır oynayan oyuncuları kenarda bekletmek hainliktir!

 

Sizler daha iyi biliyosunuz ama bizden tavsiye yollayın bu hocayı! Sportif direktörle birlikte...

 

Bu kadroyu kuran ve oyuncu değişiklerini yapan her kimse, çıksın hesap versin ve istifa edip gitsin..

 

Bu kulüp babanızın çiftliği değil..

 

Barbaros Gözneli İSTİFA..

 

Bıraktığı yıkım-zarar (alınan 19 futbolcu) nasıl onarılacak? Yanlış transferlerde teknik direktör-sportif direktörün sorumluluğu kadar, yönetim de sorumludur. Bu borçu kim ödeyecek? Geç kalındı, hem de çok geç kalındı, yeni teknik direktör futbolcuları tanıyıp, oyun şeklini öğretinceye kadar birinci devre biter. Böyle bir yönetime şanlı BOLUSPOR layık değil.

bolulu

bolulu
2020-10-23 19:50:31

çok normal arkdaşlar boluspor alibabanın çiftliği olmuş çarıkçıyı kim tanırdı adam fenomen oldu bu arkdaşta aynı yolda yaptığı transferler bakın.bi tane fırtına gibi iş yapacak transfer varmı yoknerde takımında oynamamış ne kadar adam varsa bolusporda.şimdi bi reha erginer eksikti oda geldi takım tamam oldu

Abdullah gokhan tekkol

Abdullah gokhan tekkol
2020-10-22 13:49:05

IBB 'DEN GELEN SPORTIF DIREKTORU BARBAROS GOZNELIYI DERHAL BU AKSAM GONDERIN BOLUSPORA HICBIR FAYDASI OLMAYAN BU SAHSI GORMEK ISTEMIYORUZ

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu POU8E