ANLAŞMA SAĞLANDI İŞ İMZAYA KALDI !

ANLAŞMA SAĞLANDI İŞ İMZAYA KALDI !

TFF 1. Lig'in yeni ekibi Sakaryaspor'un uzun süredir temas içerisinde olduğu Kongolu forvet Kabongo Kasongo imza için Sakarya'ya gidiyor.

20.06.2022

Son olarak Polonyalı orta saha oyuncusu Nalepa ile anlaşma sağlayan Sakaryaspor, forvet mevkiinde de mutlu sona ulaştı. Yeşil-siyahlılar uzun süredir transfer gündeminde yer alan Kabongo Kasongo ile her konuda anlaşma sağladı.

 

Kabongo Kasongo ile anlaşma sağlandı

Spor264'te yer alan habere göre; 27 yaşındaki Demokratik Kongo Cumhuriyetli futbolcu Kabongo Kasongo'nun bugün imza için Sakaryaspor kulüp binasına gelerek masaya oturması bekleniyor. Burada yapılacak son görüşmelerin ardından iki tarafta işi resmiyete dökecek. Böylelikle yeşil-siyahlılar forvet mevkiinde önemli bir ismi kadroya katacak.

Sakaryaspor'un 5. transferi olacak

Kabongo Kasongo, Sakaryaspor'un bu sezon 5'inci transferi olacak. Kasongo'dan önce yeşil-siyahlılar Cihan Topaloğlu, Isaac Donkor, Hakan Yavuz ve Nalepa'yı kadrosuna katmıştı.

Kabongo Kasongo'nun performansı

Kabongo Kasongo, geçtiğimiz sezon Boluspor formasıyla çıktığı 28 maçta 12 kez fileleri havalandırırken 2 de asiste imza atmayı başarmıştı.

Y.EFE

Y.EFE
2022-06-21 17:51:57

Anlaşıidı yine heryıl gibi gönder elindekileri 20 transfer sezon başı 10 transfer devre arası sonra düşmemeye oyna. Şu kadroyu koruyup 2-3 transfer ve altyapıdan desteklense olmaz mı? Para para diye başkanda, belediye başkanıda dolaşıp duruyor. Tamam dolaşında harcarkende bir plan program yapın. Kadro mühendisliği oluşturun. Herşey para değil.

bolulu

bolulu
2022-06-21 12:27:59

ey transfer komitesi siz ne iş yaparsınız ulan elindeki zımba gibi gibi adamı sakaryaya kaptırdınız kimle oynucaksınız ağır ötesi arnavut oyuncuylamı kossongo kalitesinde bi adam bulabilecekmisiniz bakalım.eliniz değmişken selmani yide gönderin serdar kulbilgenin biricik evladınla oynarsınız bu sene

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu DBLPW