BOLUSPOR KONGRE KARARI ALDI

BOLUSPOR KONGRE KARARI ALDI

Boluspor başkanı Savaş Abak, artan ekonomik maliyetler nedeniyle yorulduklarını belirterek, “Artık yönetimin gücü yetmiyor ve bu nedenle olağanüstü kongreye gitme kararı aldık” dedi

24.05.2024

Boluspor kulüp başkanı Savaş Abak, olağanüstü genel kurul kararı aldıklarını bildirdi.

Abak, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, göreve geldikleri 28 Mayıs 2022'den bu yana yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Göreve geldiklerinde kulübün finansal durumundan bahseden Abak, tesisin fiziki durumunun iyileştirilmesi için yürütülen çalışmaları anlattı.

 

Ayrıca Boluspor Kulüp başkanı Savaş Abak Haziran ayı sonu  veya Temmuz ayı ilk haftası Olağan üstü kongre kararı aldıklarını kongrede kesin olarak aday olmayacağını belirtti. Yeni gelecek başkana bütün borçları temizleyip, sonra kongre yapacaklarını aday olmak isteyenlere yardımcı olacağını söyledi.

Remzi Kırıcı

Remzi Kırıcı
2024-05-24 22:07:15

Savaş Abak’ı ikna edip, başkan olarak kalması sağlanmalı, aksi durum, takımı amatörde görürüz. Amatöre düştüğümüzde sorumlu Belediye Başkanı olur. Sonumuz; Karabükspor-Bursaspor- Eskişehirspor olmaması için Belediye Başkanı konuya sahip çıkması gerekir.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu JGHHS