BOLUSPOR U19 YEDİ BİTİRDİ

BOLUSPOR U19 YEDİ BİTİRDİ

Teknik Sorumluluğunu eski futbolcularımızdan Bahadır KIYAK’ IN yaptığı Boluspor U19 Takımı ligin 36. hafta müsabakasında Karaçayır Tesislerinde misafir ettiği Denizlispor U19 takımını 7-1 mağlup ederek 6. sıradaki yerini korudu.

21.05.2022

Müsabakaya oldukça etkili başlayan takımımız daha müsabakanın başlarında art arda bulduğu gollerle skoru 3-0 getirdi ve etkili oyununu maç bitimine kadar sürdürerek müsabakadan farklı bir galibiyetle ayrıldı.

Müsabakanın gollerini Kerem Ersin 3, Mert Özer, Uğurcan Sel ve Naby Youssouf Oulare atarken takımın santraforu Kerem Ersin attığı 3 golle ligdeki 20. golünü bularak gol krallığında 2. Sıraya yükseldi.

Sezon başında takımın başına geçen genç çalıştırıcımız ve takımı son haftalardaki aldıkları başarılarla dikkat çekiyorlar. Geldiği süreçten beri yaptığı çalışmalarla ve oyuncularına yaptığı dokunuşlarla dikkat çeken genç çalıştırıcı oyuncularının ciddi anlamda performanslarının yükselmesine katkı sağladı.

Oyunculuğu döneminde de Bolusporumuzda başarıyla mücadele eden Bahadır KIYAK                     A takımımızı 2004-2005 sezonunun Denizli’de oynanan play-off son maçının son dakikasında attığı golle 2. Lige çıkarmıştı. Futbolculuğu dönemindeki tecrübelerini uzun zamandır alt yapımızdaki çocuklarımıza aktaran genç çalıştırıcının antrenörlük performansı da takdir topluyor. Alt yapısından A takımına tüm kategorilerde oynamış A takımda şampiyonluk yaşamış ve uzun zamandır da alt yapıdaki çalışmalarıyla hocalık tecrübesine ulaşmış genç hocamızın yeni sezonda A Takımda görev alması gerektiğini ümit ederek genç hocamıza ve takımına başarılar diliyoruz.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu QCYXO