MÜTHİŞ MÜCADELE SONUCA YANSIMADI

MÜTHİŞ MÜCADELE SONUCA YANSIMADI

Misli.com Sultanlar Liginde son iki hafta maçını Ankara deplasmanında geçiren ekibimiz iki maçtan da puan çıkartmayı başarırken, ekibimiz son oynadığı Mert Sigorta Grup maçında yine muhteşem bir oyun ortaya koyarken Tie-Break setini 15-13 kaybetti.

17.10.2021

Lige güçlü Fenerbaheç Opet maçı ile başlayan Boluspor 2. ve 3. haftada Ankara deplasmanında ter döktü. Hafta içinde ligin tecrübeli ekiplerinden Karayollarına 5. sette kaybeden Bolunun Sultanları herşeye rağmen bu maçtan 1 puan çıkartmasını bilirken, 3. hafta karşılaşmasında yine Ankara'da Mert Grup Sigorta ile karşılaştı. 

"HEP GERİDEN DÖNDÜK"

Skorda iki kez geriye düşen ekibimiz maçta 2-2 eşitliği yakalayarak karşılaşmayı Tie Break setine taşımayı başardı. Ankara Başkent Voleybol Salonunda taraftar desteğini de arkasına alan Mert Grup Sigorta ilk seti 25-17 kazanmasını bildi. Çekişmeli geçen ikinci sette ekibimiz 25-22 ile skorda eşitliği sağladı. 3 seti 25-18 kaznaan ev sahibi ekibe Bolu Beleidyespor 4. sette 25-18 ile karşılık vererek mücadeleyi 2-2'ye taşımasını bildi. 

MÜTHİŞ MÜCADELE SONUCA YANSIMADI

Maçın beşinci seti karşılıklı sayılarla başladı ve set 4 – 4 eşitlikle devam etti. Sette saha değişimine Bolu Belediyesi 7 – 8 önde girdi. Mert Grup Sigorta arka arkaya sayılarla skoru 12 – 10'a getirince Bolu Belediyespor molasını kullandı. Mola sonrasında farkı koruyan Ankara temsilcisi seti 15 – 13, maçı 3 – 2 kazandı.

"2 PUAN YERİNE 1 PUANDA KALDIK"

Tie Break setinde ise müthiş bir mücadele ortaya koyan ekibimiz bu setin son bölümlerinde rakibine karşılık veremeyince istediği 2 puanı hanesine yazdıramadı ve bu zorlu mücadeleden herşeye rağmen 1 puanla ayrılabildi. 

spor14

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu L1NK7