Yediğimiz gol kesinlikle ofsayt

Yediğimiz gol kesinlikle ofsayt

TFF 1. Lig'in 6. haftasında ağırladığı Boluspor ile 1-1 berabere kalan İstanbulspor'un teknik direktörü Mehmet Hüseyin Dalgıç açıklamada bulundu

21.09.2021

İstanbulspor Teknik Direktörü Mehmet Hüseyin Dalgıç ise Beypiliç Boluspor ile iyi bir maç oynadıklarını vurgulayarak, "İyi hazırlanmıştık. Buraya galibiyet için gelmiştik fakat 1 puan ile dönüyoruz." ifadelerini kullandı.

Hakemler hakkında teknik heyet ve İstanbulspor olarak konuşmak istemediklerini aktaran Dalgıç, şunları kaydetti:

"Yediğimiz golde kesinlikle ofsayt olduğunu düşünüyoruz. Defalarca izledik. Bir de oyun 1-0 iken Kağan Miray'a yapılan bir hamle var. Onun da penaltı olduğunu kesinlikle burada herkes söylüyor. Herhalde Yasin Kol hoca göremedi penaltıyı. Bundan sonraki maçlarda hakem arkadaşlarımız daha dikkatli olabilirler. Oyunun güzelliği gidiyor. Burada emek veriliyor. Herkes için konuşuyoruz kendimiz için konuşmuyoruz. Herkes için bu eşit şartlar olsun. Baskı altına girilmesin."

haydaruslu

haydaruslu
2021-09-22 23:19:24

ağlasanda eşşek kadar adam olmuşsun memede yok mamada yok.dua et 3 puanı kaybetmedin o beğenmediğin herif sayesinde 1 puanı aldın.

bolulu

bolulu
2021-09-22 13:28:28

hadi lan ordan yerden kalmadınız adam gibi oynasanıza kaleci en az 10 dakka çaldı hele o emek hırsızı 9 numara yerden kalmadı. ofsaytmış .hakem müsveddesi utanmasa 1 dakka uzatma verecekti .şu maçın uzatma hakkı en az 10 dakka onu niye sölemiyonuz emek hırsızları.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu RJE6D