FANATİC TOUR BOLU’YA 2 ADET SAHA YAPIYOR

FANATİC TOUR BOLU’YA 2 ADET SAHA YAPIYOR

Yurt içi ve yurt dışındaki futbol kulüplerinin sezon başı ve devre arası hazırlık kamplarını organize eden Fanatic Tour firması Antalya Lara, Belek spor tesislerine ek olarak Bolu Yumrukaya ve Karacasu mevkilerine 2 adet doğal çim zeminli saha yatırımını gerçekleştiriyor.

04.07.2020

Bolu-Ankara otoyolu Yumrukaya mevkiinde spor tesisleri yapılıyor. Bolu, Yumrukaya sahasının zemininin drenajı tamamlandı ve çakıl serildi.

Fanatic Tour sahibi Mehmet Hakan Onkur ekip arkadaşları Ümit Demirtaş ve Sezgin Demir ile birlikte Yumrukaya sahasını gezdi, Fanatic Tour, Bolu-Yumrukaya ve Karacasu mevkiinde 2 adet doğal çim zeminli saha yatırımı gerçekleştiriyor. Şirket tarafından yapılan saha yatırımlarının Bolu’nun spor turizmine büyük katkı sağlaması hedefleniyor.

“Kulüplerimiz bizim için değerlidir”

Fanatic Tour yönetim kurulu başkanı Mehmet Hakan Onkur yaptığı açıklamada; “Kulüplerimiz bizim için değerlidir sloganı ile portföyümüzde bulunan futbol kulüplerinin sezon başı ve devre arası hazırlık kamplarını organize ediyoruz. Gittikçe artan potansiyeli karşılayabilmek için bünyemizdeki Antalya Lara ve Belek spor tesislerimize ek olarak Bolu Yumrukaya ve Karacasu mevkilerinde 2 adet daha doğal çim zeminli saha yatırımını gerçekleştiriyoruz. Profesyonel ve amatör futbol kulüplerimizin sezon başı ve devre arası çalışmalarını 5 yıldızlı otelde konaklayarak antrenmanlarını ve hazırlık maçlarını yapabilecekleri en iyi zeminli sahaları onların kullanımına tahsis ediyoruz. Bu sebeple de Bolu, Yumrukaya ve Karacasu mevkilerinde 2 adet doğal çim saha yatırımını yapma ihtiyacı duyduk hayırlı olsun” dedi.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 0WX5V