ÖZEL İDARE KÖROĞLUSPOR YOLA ÇIKTI

ÖZEL İDARE KÖROĞLUSPOR YOLA ÇIKTI

Eskişehir'de, 6-10 Haziran 2022 tarihleri arasında düzenlenecek olan U-16 Türkiye Şampiyonasında Bolu’yu temsil etmeye hak kazanan Özel İdare Köroğluspor U-16 Futbol takımı Eskişehir'e uğurlandı. 6 takımın katılımıyla Eskişehir’de gerçekleşecek olan U-16 Ligi Türkiye Şampiyonasında heyecan salı günü başlıyor. İlimizi temsil edecek olan Özel İDare Köroğlu Spor bugün yola çıktı.

06.06.2022

TAKIMI UĞURLADILAR

Antrenör Sinan Benli yönetiminde Bolu’daki çalışmalarını tamamlayan Özel İdare Köroğlusporlu futbolcular, kahvaltının ardından İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, İl Özel İdare Genel Sekreteri Sırrı Köstereli ve İl Genel Meclis üyeleri tarafından uğurlandı. İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer ve Özel İdare Genel Sekreteri Sırrı Köstereli; futbolculara, teknik ekibe ve yöneticilere Türkiye Şampiyonasında başarılar diledi. 

HEDEFLERİNDE ŞAMPİYONLUK VAR

İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı ve aynı zamanda Özel İdare Köroğluspor Kulüp Başkanı Fevzi Dönmez de takımla Eskişehir’e hareket öncesinde açıklamalarda bulundu. Türkiye Şampiyonasına iyi hazırlandıklarını ve heyecanlı olduklarını belirten Dönmez, iyi sonuçlar elde etmek istediklerini şampiyon olarak Bolu’ya dönmek istediklerini söyledi.

MAÇLAR SALI GÜNÜ BAŞLAYACAK

Sergilediği başarılı performansla ilimizi temsil etmeye hak kazanan Bolu Özel İdare Köroğluspor ile birlikte Konya, Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak ve Bilecik illerinden takımların da katılacağı Türkiye Şampiyonasında maçlar salı günü başlayacak. Bugün kura çekimi sonrası takımların maç programı belli olacak.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu JYKTR